Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Június eleji kert és terasz rendezési feladatok

Június eleji kert- és teraszápolás: hogyan tegyük szebbé környezetünket?

A nyár első hónapja, június, tökéletes időszak arra, hogy kertünket és teraszunkat felkészítsük a hosszú, meleg napokra és a baráti összejövetelekre. A megfelelő gondozással és néhány kreatív ötlettel nemcsak szebbé, hanem funkcionálisabbá is tehetjük a környezetünket. Ebben a blogposztban megosztjuk, hogy mit érdemes csinálni a kertben és a teraszon június elején, és kitérünk a terasztető felszerelésének előnyeire is.

Nézze meg a teljes bioklimatikus pergola és fix terasztető kínálatunkat. 

Tavaszi kert átalakítás - Terasz ötletek

Tavaszi kertátalakítás - Friss terasz ötletek

Ahogy a tavasz beköszönt, sokan vágyakoznak arra, hogy frissítsék fel otthonuk kertjét és teraszát, hogy még több időt tölthessenek a szabadban. A terasz egy olyan hely, ahol családunk és barátaink gyűlhetnek össze, hogy élvezzék a napsütést és a friss levegőt. Ha Ön is tervezett kertátalakítást, és új ötletekre van szüksége a terasz számára, akkor jó helyen jár! Íme néhány inspiráló ötlet a tavaszi teraszátalakításhoz:

Nézze meg a teljes bioklimatikus pergola és fix terasztető kínálatunkat. 

Bioklimatikus pergola vagy fix terasztető legyen a választásom?

Fix terasztető vagy Bioklimatikus pergola - Melyik a jobb választás a terasz fedésére?

Amikor teraszunkat szeretnénk fedni, gyakran szembesülünk a kérdéssel: melyik lenne a jobb választás, egy fix terasztető vagy egy bioklimatikus pergola? Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a döntés meghozatalához fontos figyelembe venni az egyéni igényeket, az adott helyszín jellemzőit és az elvárásokat. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk mindkét lehetőséget, hogy segítsünk Önnek megtalálni a megfelelő megoldást a terasz fedésére.

Nézze meg a teljes bioklimatikus pergola és fix terasztető kínálatunkat. 

A fedett kocsibeálló telepítése velünk nagyon gyors és egyszerű

A fedett kocsibeálló gyors és egyszerű telepítése

A fedett kocsibeálló kiváló megoldás lehet otthonunk védelmére az időjárás viszontagságaival szemben. Számos előnnyel jár, mint például az autó védelme a napsugárzástól, a hó és jég elleni védelem télen, és a jármű védelme az esőtől és a madaraktól.

Ha Önnek is szüksége van egy gyors és egyszerű megoldásra egy fedett kocsibeálló telepítéséhez, akkor jó helyen jár! Íme néhány lépés, amelyek segítségével könnyedén telepíthet egy fedett kocsibeállót.

 

Terasztető, teraszfedés ötletek - 3. kiadás

Átfogó útmutató a tökéletes polikarbonát, alumínium terasztető kiválasztásához

A terasztető elengedhetetlen kiegészítője a kültéri tereknek, árnyékot, védelmet nyújtanak az elemekkel szemben és szebb megjelenést is biztosítanak a kertnek. A számtalan elérhető lehetőség közül a polikarbonát és alumínium teraszburkolatok kiemelkednek tartósságukkal, sokoldalúságukkal és modern esztétikumukkal. Az ideális terasztető kiválasztása azonban számos tényező alapos mérlegelését igényli, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek és preferenciáinak. Ebben az útmutatóban feltárjuk a legfontosabb szempontokat a tökéletes polikarbonát és alumínium terasztető kiválasztásához a piacon.

Nézd meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

Lampone otthon blog - Lakás és ház körüli témák

Itt olyan témáról fogunk időnkén írni, amik a szezonnak és a trendeknek megfelelően aktuális lesz. Itt a ház vagy lakás dekorálásáról, házi és kerti munkák egyszerűbb módszereiről és finom házi receptekről olvashattok.

A digitális marketing eszközeiről és terndjeiről is fogunk írni, hogy akiket érdekel egy otthoni webshop létrehozása, képben legyen, hogy hogyan lehet ezt jól felépíteni és folymatosan magas színvonalon tartani.

Előtető típusok, funkciók és különbségek

Előtető típusok, funkciók és különbségek

Az előtetők funkcionális és esztétikus kiegészítői a lakó- és kereskedelmi ingatlanoknak, védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, miközben fokozzák a járda vonzerejét. Ezek az építészeti jellemzők különféle stílusokban, anyagokban és mintákban jelennek meg, mindegyik egyedi jellemzőkkel és előnyeivel. Ebben az esszében elmélyülünk a napellenzők világában, feltárjuk típusaikat, funkcióikat és különbségeiket, hogy betekintést nyújthassunk a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztásába a legkülönbözőbb építészeti igényekhez.

2023.12.13 17:10
Lampone
Bioklimatikus pergola étterem teraszra

Bioklimatikus pergola az étterem teraszán

A bioklimatikus pergola olyan szerkezet, amelyet a kültéri terek, például az éttermi teraszok kényelmének és funkcionalitásának fokozására terveztek, figyelembe véve a helyi éghajlati és környezeti feltételeket. Ezeket a pergolákat úgy tervezték, hogy árnyékot biztosítsanak, szabályozzák a hőmérsékletet és lehetővé tegyék a természetes szellőzést. Íme néhány kulcsfontosságú jellemző és szempont az éttermi teraszok bioklimatikus pergolájánál.

Nézze meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

Hogyan kell felkészíteni a pázsitot az áttelelésre?

Hogyan kell felkészíteni a pázsitot az áttelelésre?

Az őszi hónapok beköszöntével a kertészek és ház körüli munkálatok szerelmesei azon gondolkodnak, hogyan készítsék fel pázsitjukat az áttelelésre, hogy tavasszal minél szebben induljon. Az őszi gondozás döntő fontosságú ahhoz, hogy a pázsit egészségesen és vibrálóan kezdhessen neki a tavaszi növekedési időszaknak. Íme néhány lépés, amit érdemes betartani.

Hogyan hosszabbíthatja meg kertje használatát egy kerti pavilon egész évben?

Hogyan hosszabbíthatja meg kertje használatát egy kerti pavilon egész évben?

A jól karbantartott kert minden háztulajdonos büszkesége, de az évszakok váltakozása gyakran korlátozza az élvezettel tölthető időt. Egy kerti pavilon hozzáadásával azonban egész évben meghosszabbíthatja kültéri terének használatát. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogy egy kerti pavilon milyen sokféle módon javíthatja kertjét, és egész évben élvezheti az élményt.

Miért a legjobb választás a Palram Canopia termékek, ha fel akarja újítani kertjét?

Miért a legjobb választás a Palram Canopia kerti termékek, ha fel akarja újítani teraszát vagy kertjét?

A Palram Canopia kerti termékek kivételes értékükről híresek, amikor a terasz és a kert megújításáról van szó. Ebben az átfogó feltárásban, hogy a Palram Canopia-termékek miért kiemelkedőek ebben a tekintetben, különféle szempontokat vizsgálunk meg, beleértve a tartósságukat, esztétikájukat, funkcionalitásukat, sokoldalúságukat, környezeti fenntarthatóságukat és általános költséghatékonyságukat.

Milyen kocsibeállók elérhetőek a piacon?

A fedett kocsibeállóval meg tudja védeni autóját

Az autók védelme az időjárási viszonyok és a környezeti hatások ellen fontos szempont az autótulajdonosok számára. A fedett kocsibeállók olyan megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy autónk védett környezetben pihenjen.

2023.08.17 16:25
Lampone
Terasz árnyékoló megoldások

Terasz árnyékoló megoldások

A piacon számos különféle terasz árnyékolási megoldás közül választhat, attól függően, hogy milyen stílusban szeretné árnyékolni a teraszt, mennyi védelmet szeretne a napsütéstől, valamint a terasz méretétől. Bemutatunk néhány gyakori terasz árnyékoló megoldást.

Nézze meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

2023.08.04 14:15
Lampone
Autója védelme fedett kocsibeállóval

Autója védelme kerti fedett kocsibeállóval

A funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja

Mindenki számára a saját autó jelentős befektetés, megjelenésének és funkcionalitásának megőrzése érdekében kulcsfontosságú annak védelme az időjárás viszontagságaitól. Vannak olyan szerencsés lakástulajdonosok, akiknek vannak a lakáshoz tartozó garázsaik, másoknak alternatív megoldásokat kell keresmiük a járműveik védelmére. A kerti fedett kocsibeálló kiváló lehetőség, amely ötvözi a praktikumot és az esztétikát. Továbbiakban kicsit részletesebben  írunk a rugalmasan kialakítható fedett kocsibeálló előnyeiről, és arról, hogy hogyan védheti meg hatékonyan autóját a jégeső mellett az egyéb különböző környezeti hatásoktól is.

2023.07.20 16:40
Lampone
A terasz nyári felújítása

Még nem késő belekezdeni a nyári teraszfelújításba

Ahogy a nap ragyogóan süt, és a hőmérséklet emelkedik, ideje felkészíteni kültéri terét a nyári élvezetekre. A terasz egy sokoldalú terület, amely az élettér kiterjesztéseként szolgál, tökéletes pihenésre, szórakozásra és a meleg időben való áztatásra. Ez a blogbejegyzés végig vezeti Önt a nyári terasz felújításának folyamatán, amely egy élettel teli és hívogató oázissá alakítja, amelyet az egész szezonban dédelgethet.

Nézze meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

Előtető alumínium, polikarbonát - Modern és minimalista

Előtető választék: alumínium, polikarbonát

A polikarbonát, alumínium előtető minőségi anyagokból készült, a masszív Sophia 1600 előtető védi a bejárati ajtódat vagy ablakodat. Modern és letisztult formájával esztétikusan kiemeli a homlokzat megjelenését.

A kert és terasz nyári átalakítása, díszítése

Kerti pavilon, terasztető, fedett kocsibeálló és előtető

A kerti pavilon egy különálló építmény, amely kertben vagy teraszon felállítható, és az alábbi célok egyikére vagy a másikra használható:

Kerti kikapcsolódás és szórakozás: A kerti pavilon nyugodt, védett helyszínül szolgálhat a szabadban való pihenéshez, kávézáshoz, beszélgetéshez a vendégekkel. Árnyékot ad az erősebb napon és védelmet nyújt az eső ellen.

Nézd meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

2023.03.18 15:20
Lampone
Kezdődik a grill szezon!

Kezdődik a grill szezon

A grillszezon általában késő tavasszal vagy nyár elején kezdődik. Általában az emberek akkor kezdenek el grillezni a szabadban, amikor a hőmérséklet elég meleg ahhoz, hogy kényelmesen töltsenek időt a szabadban.

Az alábbiakban különböző grill ötleteket és szempontkat gyűjtöttünk össze, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő grill party-t készíthess elő. Nézd meg a teljes kerti pavilon kínálatunkat. 

TOP terasz ötletek a tavaszi átalakításhoz

Top terasz ötletek a tavaszi átalakításhoz

A teraszok a nappalik meghosszabbításával, tökéletes helyszínt kínálnak a kikapcsolódásra a friss levegőn. Legyen szó kisebb erkélyről vagy nagy hátsó udvarról, egy jól megtervezett terasz funkcionális és gyönyörű részévé alakíthatja otthonod szabadtéri részét. A megfelelő bútorokkal, dekorációval és kiegészítőkkel olyan hangulatos és hívogató légkört teremthetsz, amelyben szívesen töltöd majd a szabadidődet. Ebben a blogbejegyzésben megosztjuk Veled a 10 legjobb teraszötletet, amelyek segítenek felfrissíteni a teraszodat. 

Nézd meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

2023.01.21 21:00
Lampone
Fedett kocsibeálló vélemények

Fedett kocsibeálló vélemények

Az előre gyártott, fém fedett kocsibeálló egyre népszerűbb. Népszerűségét köszönheti annak, hogy:

 • nagyon strapabíró
 • elegáns
 • egyszerűen bővíthető a kiegészítő modulokkal
 • átengedi a fényt, de mégis árnyékol és védi a kocsiját az UV sugaraktól
 • nem kell tervezni és ácsolni,
 • nem kell évente karbantartani, pácolni vagy festeni, pórszort fémváza tartós, polikarbonát tetőpaneljei erősek.

Terasztető, teraszfedés ötletek - 2. kiadás

Teraszfedés ötletek

A terasz kellemes hőmérsékletben a nappalid meghosszabbítása lesz és legtöbben napsütésben vagy esőben is, itt töltik szabadidejük nagy részét. De még a munka is kellemesebb egy olyan teraszon, ahol védve vagy az időjárástól, de mégis egy kint vagy a szabad levegőn. Persze ehhez szükséged van a modern terasztető megoldások közül valamelyikre.

Az alábbiakban különböző teraszötleteket és szempontkat gyűjtöttünk össze, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő teraszt készíthess. Nézd meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

2022.09.16 21:00
Lampone
Nyitott fedett kocsibeálló

Fedett kocsibeálló fémből

Az előre gyártott, fém fedett kocsibeálló egyre népszerűbb. Népszerűségét köszönheti annak, hogy:

 • nagyon strapabíró
 • elegáns
 • egyszerűen bővíthető a kiegészítő modulokkal
 • átengedi a fényt, de mégis árnyékol és védi a kocsiját az UV sugaraktól
 • nem kell tervezni és ácsolni,
 • nem kell évente karbantartani, pácolni vagy festeni, pórszort fémváza tartós, polikarbonát tetőpaneljei erősek.

Terasztető polikarbonát lemez tetőpanellel

Terasztető fémből polikarbonát tetővel

Az ősz mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshopban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztékban.

Kerti árnyékolás, hozzon létre élhetőbb tereket a kertjében

Kerti terasztető, kocsibeálló, előtető és pavilon

Mindegy, hogy minden időjárási körülmények között használható terasztetőt, szellőzőkürtős  pavilont vagy gyönyörűen kialakított nyitott kocsibeállót keres, a Lampone tökéletes kerti szerkezeteket kínál, amelyek kiegészíti életmódját és költségvetését.

A nyár mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés, kocsibeálló, előtető és kerti pavilon ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket, kocsibeállókat találjátok meg nagyon széles méretválasztéban, pórszort alumínium szerkezettel és erős polikarbonát tetőpanelekkel.

2022.01.08 10:00
Lampone
Angol trifle desszert - English Trifle

English Trifle - Gyümölcsös, krémes desszert

Az English Trifle egy könnyű, kellemes desszert, ami egyszerre finom és gyönyörű. Figyels arra, hogy ezt a desszertet egy átlátszó tálban készítsd és rak ki a figyelem középpontjába, hogy mindenki lássa, milyen szép színes és inycsikladozó rétegei vannak.

Aluminium szerkezetű terasztető polikarbonát tetőpanellel

Aluminium terasztető polikarbonát tetővel

A nyár mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, az aluminium terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztéban, pórszort alumínium szerkezettel és erős polikarbonát tetőpanelekkel.

Sajtos tepsis burgonya Philadelphia krémsajttal

Sajtos tepsis burgonya Philadlephia krémsajttal

Készítsd el ezt a finom ételt, és tálald akár főételként egy jó kevert salátával, vagy add húsétel mellé extravagáns köretként.

Terasztető polikarbonát tetőpanellel, teraszfedés ötletek

Terasztető, teraszfedés ötletek

A tavasz mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztéban.

2021.10.13 12:00
Lampone
Málnás sajttorta recept

Málnás sajttorta, egy szippantás a nyárból!

A málnás sajtorta visszahozza a nyár teraszozós emlékeit, olyan könnyed és finom.

Lámpás - A ház és kert dísze az őszi, téli időszakban

Lámpás - Szezonális díszítés az őszi, téli időszakban

Tavaly ősszel és télen rengeteg lámpást kerestetek nálunk és legtöbbször meg is találtátok, ami a legjobban tetszett. A házak utcáról látszó előkertjeibe, verandáira, teraszok sarakaira vagy bent a lakásban egy jól látszó sarokban nagyon szép dísze lesz otthonodnak.Ajánljuk figyelmetekbe naz egyik legnépszerűbb lámpás szett termékünket.

2021.08.31 19:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló tervek és design

Nyitott kocsibeálló tervek és design

A nyitott kocsibeálló olyan építmény a kertben, amely jellemzően egy vagy két autó védelmét szolgálja az időjárás viszontagságaitól. Ezen kívül más nagyméretű, terjedelmes motoros vagy egyén járművek, tárgyak védelmére is szolgálhatnak, amelyek nem férnek el a garázsban vagy az a zárt tárolókban. A legtöbb kocsibeálló legalább egy vagy két oldalon nyitott, de sokszor mind a négy oldalán. A nyitott kocsibeálló betervezésének célja hasonló a garázséhoz. Céljuk, hogy megvédjék az autókat és más járműveket, például hajót, lakókocsit vagy Jet Ski -t a széltől, esőtől, naptól, havazástól és jégtől.

Kerti grill receptek - Grillezett padlizsán kecskesajttal

Elindul a kerti grill szezon, kezdjetek egy könnyed étellel!

Kerti grill padlizsán kecskesajttal, mentával és gránátalmával.

2021.07.30 17:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló fémből

A jégeső és erős napsütéses szezon ellen nyitott kocsibeálló

Mindannyian voltunk már úgy, hogy a nyár közepén beültünk az autónkba, és egy pillanat alatt leizzadtunk. Az is előfordult már, hogy egy óriási havazás után kellett reggel indulnod a munkába és tisztíthattad a havat és kaparhattad a jeget a szélvédőről, ami miatt el is késtél és le is izzadtál már reggel. Spórolj időt és adjál magadnak kényelmet a Palram kiváló minőségű nyitott kocsibeállóival, amelyek biztonságot nyújtanak Neked és autódnak minden évszakban. Széles választékban rendelkezünk kocsibeállókkal, mivel a fedett gépkocsi beálló a gépkocsinak, a teherautónak, a hajónak, a traktornak vagy akár a lakóautódnak is védelmet biztosíthat. Hihetetlen gyors és szép megoldás lehet egy garázs nélküli ház számára, és jóval kevesebbe kerül, mint egy garázs építése. Függetlenül attól, hogy melyiket választod; minden Palram kocsibeálló hosszú ideig ellenáll a kegyetlen éghajlati viszonyoknak.

Kerti grill receptek - Serrano sonkás, spárgás lepény

Elindul a kerti grill szezon, kezdjetek egy könnyed étellel!

Serrano sonkás lepény kenyér, spárgával és ricottával.

Keskeny konzolasztal fa, vintage és klasszikus kiegészítők

Miért szép és jól használható egy keskeny konzolasztal?

Egy keskeny konzolasztal akár a nappalidban, akár az előszobában, de még a hálószobában is szép. Minden helységben más és más célra lehet ezt a bútordarabot használni, amellett, hogy díszíti a teret.

Online marketing tanácsadással a növekvő árbevétel irányába - Lampone Blog

Online marketing tanácsadás

Tudtátok, hogy online marketing tanácsadás segítségével - az eszközök megfelelő alkalmazásával - drasztikusan lehet növelni a cég árbevételét?

2020.05.06 02:18
Lampone
Hogyan készül az üveg?

Hogyan készül az üveg lakásdekoráció és a tükör?

2020.05.06 02:18
Lampone
Házi bodzaszörp - Lampone Blog

Szoktatok házi bodzaszörpöt készíteni?

Webáruház készítés