Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Lampone otthon blog - Lakás és ház körüli témák

Itt olyan témáról fogunk időnkén írni, amik a szezonnak és a trendeknek megfelelően aktuális lesz. Itt a ház vagy lakás dekorálásáról, házi és kerti munkák egyszerűbb módszereiről és finom házi receptekről olvashattok.

A digitális marketing eszközeiről és terndjeiről is fogunk írni, hogy akiket érdekel egy otthoni webshop létrehozása, képben legyen, hogy hogyan lehet ezt jól felépíteni és folymatosan magas színvonalon tartani.

Terasztető polikarbonát tetőpanellel, teraszfedés ötletek

Terasztető, teraszfedés ötletek

A tavasz mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel a teraszfedés területéről. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztéban.

2022.01.08 10:00
Lampone
Angol trifle desszert - English Trifle

English Trifle - Gyümölcsös, krémes desszert

Az English Trifle egy könnyű, kellemes desszert, ami egyszerre finom és gyönyörű. Figyels arra, hogy ezt a desszertet egy átlátszó tálban készítsd és rak ki a figyelem középpontjába, hogy mindenki lássa, milyen szép színes és inycsikladozó rétegei vannak.

Sajtos tepsis burgonya Philadelphia krémsajttal

Sajtos tepsis burgonya Philadlephia krémsajttal

Készítsd el ezt a finom ételt, és tálald akár főételként egy jó kevert salátával, vagy add húsétel mellé extravagáns köretként.

2021.10.13 12:00
Lampone
Málnás sajttorta recept

Málnás sajttorta, egy szippantás a nyárból!

A málnás sajtorta visszahozza a nyár teraszozós emlékeit, olyan könnyed és finom.

Lámpás - A ház és kert dísze az őszi, téli időszakban

Lámpás - Szezonális díszítés az őszi, téli időszakban

Tavaly ősszel és télen rengeteg lámpást kerestetek nálunk és legtöbbször meg is találtátok, ami a legjobban tetszett. A házak utcáról látszó előkertjeibe, verandáira, teraszok sarakaira vagy bent a lakásban egy jól látszó sarokban nagyon szép dísze lesz otthonodnak.Ajánljuk figyelmetekbe naz egyik legnépszerűbb lámpás szett termékünket.

2021.08.31 19:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló tervek és design

Nyitott kocsibeálló tervek és design

A nyitott kocsibeálló olyan építmény a kertben, amely jellemzően egy vagy két autó védelmét szolgálja az időjárás viszontagságaitól. Ezen kívül más nagyméretű, terjedelmes motoros vagy egyén járművek, tárgyak védelmére is szolgálhatnak, amelyek nem férnek el a garázsban vagy az a zárt tárolókban. A legtöbb kocsibeálló legalább egy vagy két oldalon nyitott, de sokszor mind a négy oldalán. A nyitott kocsibeálló betervezésének célja hasonló a garázséhoz. Céljuk, hogy megvédjék az autókat és más járműveket, például hajót, lakókocsit vagy Jet Ski -t a széltől, esőtől, naptól, havazástól és jégtől.

Kerti grill receptek - Grillezett padlizsán kecskesajttal

Elindul a kerti grill szezon, kezdjetek egy könnyed étellel!

Kerti grill padlizsán kecskesajttal, mentával és gránátalmával.

2021.07.30 17:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló fémből

A jégeső és erős napsütéses szezon ellen nyitott kocsibeálló

Mindannyian voltunk már úgy, hogy a nyár közepén beültünk az autónkba, és egy pillanat alatt leizzadtunk. Az is előfordult már, hogy egy óriási havazás után kellett reggel indulnod a munkába és tisztíthattad a havat és kaparhattad a jeget a szélvédőről, ami miatt el is késtél és le is izzadtál már reggel. Spórolj időt és adjál magadnak kényelmet a Palram kiváló minőségű nyitott kocsibeállóival, amelyek biztonságot nyújtanak Neked és autódnak minden évszakban. Széles választékban rendelkezünk kocsibeállókkal, mivel a fedett gépkocsi beálló a gépkocsinak, a teherautónak, a hajónak, a traktornak vagy akár a lakóautódnak is védelmet biztosíthat. Hihetetlen gyors és szép megoldás lehet egy garázs nélküli ház számára, és jóval kevesebbe kerül, mint egy garázs építése. Függetlenül attól, hogy melyiket választod; minden Palram kocsibeálló hosszú ideig ellenáll a kegyetlen éghajlati viszonyoknak.

Kerti grill receptek - Serrano sonkás, spárgás lepény

Elindul a kerti grill szezon, kezdjetek egy könnyed étellel!

Serrano sonkás lepény kenyér, spárgával és ricottával.

Keskeny konzolasztal fa, vintage és klasszikus kiegészítők

Miért szép és jól használható egy keskeny konzolasztal?

Egy keskeny konzolasztal akár a nappalidban, akár az előszobában, de még a hálószobában is szép. Minden helységben más és más célra lehet ezt a bútordarabot használni, amellett, hogy díszíti a teret.

Online marketing tanácsadással a növekvő árbevétel irányába - Lampone Blog

Tudtátok, hogy online marketing tanácsadás segítségével - az eszközök megfelelő alkalmazásával - drasztikusan lehet növelni a cég árbevételét?

2020.05.06 02:18
Lampone
Hogyan készül az üveg?

Hogyan készül az üveg lakásdekoráció és a tükör?

2020.05.06 02:18
Lampone
Házi bodzaszörp - Lampone Blog

Szoktatok házi bodzaszörpöt készíteni?

Webáruház készítés