Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Keskeny konzolasztal fa, vintage és klasszikus kiegészítők

2021.01.29 16:00
Lampone
Keskeny konzolasztal fa, vintage és klasszikus kiegészítők

Miért szép és jól használható egy keskeny konzolasztal?

Egy keskeny konzolasztal akár a nappalidban, akár az előszobában, de még a hálószobában is szép. Minden helységben más és más célra lehet ezt a bútordarabot használni, amellett, hogy díszíti a teret.

A keskeny konzolasztal feldobja a lakásodat

Konzolasztal fajták

Keskeny konzolasztal

Előszobában tényleg a keskeny konzolasztal szolgál a legjobban, hiszen így könnyű elhaladni mellette. Eközben persze le lehet pakolni a kulcsot, telefont, pénztárcát és sok mást mikor az ember hazaérkezik. Ki lehet rakni rá egy lakás illatosítót, egy szép díszt vagy növényt. Ezzel már azonnal otthonos fogadtatásban részesül a család és a vendégek egyaránt.

Hálószobában lehet kombinálni a fésülködő asztal funkcióval is, fölé helyezve egy szép hozzáillő tükröt a falra. A hálószobában is kaphat egy kis növény meg néhány dísztárgy helyet a konzolasztalon. Klasszikus formája, világos krém színe, romantikus hangulatot fog sugározni, amikor csak ránézel.

A nappaliban ki lehet alakítani egy központi falon, egy a szép dísztárgyak számára kiemelkedő helyet. Ide érdemes olyan tárgyakat, díszeket kirakni, amik alapvetően meghatározzák az otthonod stílusát és hangulatát. Fölé kerülhet a falra egy szép romantikus kép, akvarell festmény vagy grafika. Vannak olyan keskeny konzolasztalok is, amik rendelkeznek néhány polccal vagy kis fiókkal. Ezek a változatok jól szolgálhatnak a nappaliban gyakran használt apróságok, könyvek és egyéb tárgyak kiemelt tárolására. A konzolasztal szép formája és ráhelyezett szépségek mindenki tekintetét oda fogják vonzani. Mindig beszédtéma lesz, hogy milyen szép is ez a klasszikus bútor darabja a lakásnak. A világos, pasztell színű konzolasztalok nagyon harmonikusan illeszkednek a különböző egyéb színű bútorokhoz, kárpitokhoz és falszínekhez. Mi gyakran szoktuk használni ezeket a felületeket, hogy kihelyezzünk rá néhány kinyomtatott fényképet a közelmúltból. Szokott lenni egy üveg tárolóedény is rajta, amiben egy-két finom bon bon kap helyet, a szintén finom konyak mellett.

Mi itt a Lampone Webshop és Marketing cégnél konzolasztalt nem gyártunk, csak kereskedünk vele, de Online Marketing tanácsadást viszont kérhetsz tőlünk. Nagy tapasztalatunk van digitális átalakulás és az online marketing világban, és 6-9 hónap alatt piacvezetővé pozíciók egyikébe tudjuk juttatni a cégedet az internetes értékesítésben. 

Vissza a Keskeny konzolasztal blog oldalról a Lampone Webshop főoldalra >>

Webáruház készítés