Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Nyitott kocsibeálló tervek és design

2021.08.31 19:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló tervek és design

Nyitott kocsibeálló tervek és design

A nyitott kocsibeálló olyan építmény a kertben, amely jellemzően egy vagy két autó védelmét szolgálja az időjárás viszontagságaitól. Ezen kívül más nagyméretű, terjedelmes motoros vagy egyén járművek, tárgyak védelmére is szolgálhatnak, amelyek nem férnek el a garázsban vagy az a zárt tárolókban. A legtöbb kocsibeálló legalább egy vagy két oldalon nyitott, de sokszor mind a négy oldalán. A nyitott kocsibeálló betervezésének célja hasonló a garázséhoz. Céljuk, hogy megvédjék az autókat és más járműveket, például hajót, lakókocsit vagy Jet Ski -t a széltől, esőtől, naptól, havazástól és jégtől.

Nyitott kocsibeálló - Atlas 5000 - aluminium, acél és polikarbonát anyagokbólNyitott kocsibeálló fémből

A piacon fellelhető nyitott kocsibeálló választék képviselői méretben és stílusban változatosak, biztosítva, hogy megtalálja a megfelelőt, amely kielégíti igényeit és illeszkedik a telek, kert méretéhez és kialakításához. Az egykocsis garázs mellé is hasznos lehet egy nyitott kocsibeálló, hogy a második autó is védelmet kapjon, vagy a zárt garázst fel lehessen használni más dolgok tárolására.

A nyitott kocsibeálló nagyon népszerű a járművek védelmére, mivel olcsóbb alternatívát jelent más lakossági parkolási lehetőségekhez, például önálló zárt garázs létesítéséhez képest. Néha fedett kocsibeálló vagy nyitott garázs néven is illetik ezt a megoldást. Vannak olyan kocsibeállók, amiket csak lábanként 4 darab erős csavarral az aljzathoz kell erősíteni. Ennek jeles képviselője a Atlas 5000 termékünk. Van olyan konzolos kialakítású változat is, aminek nagyobb betonalapba kell beállítani a lábait, és ehhez kell  szerelni a kocsibeálló felépítményét. Nézd meg az Arizona Wave 5000 konzolos kialakítású változatot, ami egy nyitott kocsibeálló fémből.

Ezek a kocsibeállók egyszerű kialakításúak, és kevés külső részletet kínálnak, de ettől függetlenül esztétikus részei lehetnek a kertnek.  Vannak olyan saját kialakítású megoldások is, amiket faoszlopok támasztanak alá, és van olyan is, aminek legalább egy fix fala van téglából vagy fémből. A kocsibeállók egyautós kivitelben és nagyobb méretben is kaphatók. Több autós kivitelben több drab terméket kell megvásárolnod és hozzá az összekötő elemeket is. Ezekkel a megoldásokkal tudjuk biztosítani, hogy megtaláld a megfelelő kialakítást, és elég rugalmas a választék ahhoz, hogy az igények széles skáláját kielégítse.

Összeszerelés és felállítás

Az összes általunk értékesített nyitott kocsibeállót házilag 2 személy egymásnak segítve össze tudja szerelni és fel tudja állítani. Van olyan kocsibeálló, amihez a lábak bebetonozása is szükséges, de a legtöbb változat a lábainál fogva lecsavarozható egy előre elkészített szilárd felületre. Minden modellhez biztosítunk összeszerelési útmutatót, ami alapján lépésről lépésre kényelmesen összerakható és felállítható a kocsibálló.

Tovább a nyitott kocsibeálló termékekhez >>>

 

Amennyiben több információra van szükséged, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a gyártó oldalát > .

 

Online Marketing tanácsadás

... és ahogy szokták mondani viccesen, ugyanitt Online Marketing tanácsadást is kaphattok, ha piacvezető pozícióba szeretnétek kerülni a webshopos, webáruházas értékesítésetek, vevőszerzés területén.

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Nyitott kocsibeálló tervek cikkből >

Vissza a Lampone fő oldalra a Nyitott kocsibeálló tervek cikkből >

 

 

Webáruház készítés