Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Nyitott kocsibeálló fémből

2021.07.30 17:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló fémből

A jégeső és erős napsütéses szezon ellen nyitott kocsibeálló

Mindannyian voltunk már úgy, hogy a nyár közepén beültünk az autónkba, és egy pillanat alatt leizzadtunk. Az is előfordult már, hogy egy óriási havazás után kellett reggel indulnod a munkába és tisztíthattad a havat és kaparhattad a jeget a szélvédőről, ami miatt el is késtél és le is izzadtál már reggel. Spórolj időt és adjál magadnak kényelmet a Palram kiváló minőségű nyitott kocsibeállóival, amelyek biztonságot nyújtanak Neked és autódnak minden évszakban. Széles választékban rendelkezünk kocsibeállókkal, mivel a fedett gépkocsi beálló a gépkocsinak, a teherautónak, a hajónak, a traktornak vagy akár a lakóautódnak is védelmet biztosíthat. Hihetetlen gyors és szép megoldás lehet egy garázs nélküli ház számára, és jóval kevesebbe kerül, mint egy garázs építése. Függetlenül attól, hogy melyiket választod; minden Palram kocsibeálló hosszú ideig ellenáll a kegyetlen éghajlati viszonyoknak.

Nyitott kocsibeálló aluminium, acél és polikarbonát anyagokbólNyitott kocsibeálló fémből

Azoknál a házaknál, ahol nincs elég garázs az autóink számára, nagyon jól jöhet egy modern nyitott kocsibeálló fémből. Az por szórt aluminium és galvanizált acél szerkezetet nem kell évente karbantartani. A polikarbonát tetőpaneleket pedig csak le kell mosni időnként slaggal, ha nagyon porosak lesznek. Cserébe megvédi az autónkat és extra kényelmet biztosít számunkra az induláskor és érkezéskor.

Az elmúlt időszakban gyakran hallottunk jégesőről Magyarországon, ami ha nem az extrém nagy szemű jég darabokból áll akkor a tetőpanelek megvédik autódat.

Milyen egyéb esetekben nyújt extra kényelmet a nyitott kocsibeálló?

  • Jégeső esetén nem érik direktben a karosszériát a jégszemek
  • Erős napsütés esetén nem forrósodik át az autód köszönhetően a 90%-os UV védelmet biztosító, de átlátszó polikarbonát tetőpaneleknek.
  • Havazás esetén nem hótakarítással indul a reggeled, az ablakok is sokkal kevesebbszer lesznek lefagyva.
  • Nagy esőzésnél kényelemsebben tudsz ki és beszállni az autódba, valamint nyugodtabban tudod a ki és bepakolást is elvégezni.
  • Nagy szél esetén az esetlegesen letörő faágaktól is védi az autódat

Nyitott kocsibeálló fajták

  1. 2 lábas, konzolos, íves tetejű nyitott kocsibeálló
  2. 4 lábas, íves tetejű nyitott kocsibeálló
  3. 6 lábas íves tetejű nyitott kocsibeálló, hosszított változatban
  4. Több kocsibeállót össze is lehet szerelni, így nagyobb fedett területet is el lehet érni.

Összeszerelés és felállítás

Az összes általunk értékesített nyitott kocsibeállót házilag 2 személy egymásnak segítve össze tudja szerelni és fel tudja állítani. Van olyan kocsibeálló, amihez a lábak bebetonozása is szükséges, de a legtöbb változat a lábainál fogva lecsavarozható egy előre elkészített szilárd felületre. Minden modellhez biztosítunk összeszerelési útmutatót, ami alapján lépésről lépésre kényelmesen összerakható és felállítható a kocsibálló.

Az általunk értékesített nyitott kocsibeállókat a következő oldalon nézhetitek meg > .

Amennyiben több információra van szükséged, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a gyártó oldalát > .

 

Online Marketing tanácsadás

... és ahogy szokták mondani viccesen, ugyanitt Online Marketing tanácsadást is kaphattok, ha piacvezető pozícióba szeretnétek kerülni a Internetes értékesítés, vevőszerzés területén.

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Nyitott kocsibeálló cikkből >

Vissza a Lampone fő oldalra a Nyitott kocsibeálló cikkből >

 

 

Webáruház készítés