Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Nyitott kocsibeálló fémből

2021.07.30 17:00
Lampone
Nyitott kocsibeálló fémből

A jégeső és erős napsütéses szezon ellen nyitott kocsibeálló

Mindannyian voltunk már úgy, hogy a nyár közepén beültünk az autónkba, és egy pillanat alatt leizzadtunk. Az is előfordult már, hogy egy óriási havazás után kellett reggel indulnod a munkába és tisztíthattad a havat és kaparhattad a jeget a szélvédőről, ami miatt el is késtél és le is izzadtál már reggel. Spórolj időt és adjál magadnak kényelmet a Palram kiváló minőségű nyitott kocsibeállóival, amelyek biztonságot nyújtanak Neked és autódnak minden évszakban. Széles választékban rendelkezünk kocsibeállókkal, mivel a fedett gépkocsi beálló a gépkocsinak, a teherautónak, a hajónak, a traktornak vagy akár a lakóautódnak is védelmet biztosíthat. Hihetetlen gyors és szép megoldás lehet egy garázs nélküli ház számára, és jóval kevesebbe kerül, mint egy garázs építése. Függetlenül attól, hogy melyiket választod; minden Palram kocsibeálló hosszú ideig ellenáll a kegyetlen éghajlati viszonyoknak.

Nyitott kocsibeálló aluminium, acél és polikarbonát anyagokbólNyitott kocsibeálló fémből

Azoknál a házaknál, ahol nincs elég garázs az autóink számára, nagyon jól jöhet egy modern nyitott kocsibeálló fémből. Az por szórt aluminium és galvanizált acél szerkezetet nem kell évente karbantartani. A polikarbonát tetőpaneleket pedig csak le kell mosni időnként slaggal, ha nagyon porosak lesznek. Cserébe megvédi az autónkat és extra kényelmet biztosít számunkra az induláskor és érkezéskor.

Az elmúlt időszakban gyakran hallottunk jégesőről Magyarországon, ami ha nem az extrém nagy szemű jég darabokból áll akkor a tetőpanelek megvédik autódat.

Milyen egyéb esetekben nyújt extra kényelmet a nyitott kocsibeálló?

  • Jégeső esetén nem érik direktben a karosszériát a jégszemek
  • Erős napsütés esetén nem forrósodik át az autód köszönhetően a 90%-os UV védelmet biztosító, de átlátszó polikarbonát tetőpaneleknek.
  • Havazás esetén nem hótakarítással indul a reggeled, az ablakok is sokkal kevesebbszer lesznek lefagyva.
  • Nagy esőzésnél kényelemsebben tudsz ki és beszállni az autódba, valamint nyugodtabban tudod a ki és bepakolást is elvégezni.
  • Nagy szél esetén az esetlegesen letörő faágaktól is védi az autódat

Nyitott kocsibeálló fajták

  1. 2 lábas, konzolos, íves tetejű nyitott kocsibeálló
  2. 4 lábas, íves tetejű nyitott kocsibeálló
  3. 6 lábas íves tetejű nyitott kocsibeálló, hosszított változatban
  4. Több kocsibeállót össze is lehet szerelni, így nagyobb fedett területet is el lehet érni.

Összeszerelés és felállítás

Az összes általunk értékesített nyitott kocsibeállót házilag 2 személy egymásnak segítve össze tudja szerelni és fel tudja állítani. Van olyan kocsibeálló, amihez a lábak bebetonozása is szükséges, de a legtöbb változat a lábainál fogva lecsavarozható egy előre elkészített szilárd felületre. Minden modellhez biztosítunk összeszerelési útmutatót, ami alapján lépésről lépésre kényelmesen összerakható és felállítható a kocsibálló.

Az általunk értékesített nyitott kocsibeállókat a következő oldalon nézhetitek meg > .

Amennyiben több információra van szükséged, akkor javasoljuk, hogy nézd meg a gyártó oldalát > .

Use of carports in your garden - Nyitott kocsibeálló

Everyone who has a car wants to take care of it and wants to get in and out comfortably. There are many prime solutions to this. The metal open carport / nyitott kocsibeálló is one of the simplest and most durable solutions.
Such a carport provides reliable protection for your car in the long run. It is well known that the weather is becoming more and more unpredictable these days, meaning you may need more and more of such an open garage. Just think of the many hail days this year where many cars were damaged by larger pieces of ice. You can enjoy many benefits of an indoor carport. Protecting your car not only means using it carefully and taking care of the inside of the car, but also protecting it from external influences. If you don’t have a garage in your house or condominium, this open carport / nyitott garázs solution will be a durable and aesthetic choice.

An open carport / nyitott kocsibeálló provides excellent protection in all seasons, protects your car from snow and icing in winter, you can get out and in comfortably in the autumn rains and no leaves fall on it. In the increasingly intense sunshine of summer, it protects the car’s paintwork and you can also get into a cooler car because of its shading. There are many other uses for an open carport. When you’re not under it on a warm summer day, it’s great for use as a gazebo, whether it’s for lunch in the garden or just a Sunday afternoon nap in the shade. An open carport / nyitott garázs is a traditional, significantly cheaper solution compared to a garage, as it can be set up with much less material and work.


If you entrust our specialist with the installation of the car park, the fee will also be affordable. If you want to put it together, you can do it easily with the help of an extra person, as you will find all the necessary parts in the package. Such an open carport metal will serve you and your family for a very long time.


The polycarbonate top of the carport protects your car from harmful UV radiation, which is one of the biggest enemies of a beautiful paintwork, so you can keep your car in a nice aesthetic condition. Precipitation, melting snow simply drains from it, requires no special maintenance. If you want to wash it off, you just have to drain it and the whole thing is already shining.

 

Online Marketing tanácsadás

... és ahogy szokták mondani viccesen, ugyanitt Online Marketing tanácsadást is kaphattok, ha piacvezető pozícióba szeretnétek kerülni a Internetes értékesítés, vevőszerzés területén.

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Nyitott kocsibeálló cikkből >

Vissza a Lampone fő oldalra a Nyitott kocsibeálló cikkből >

 

 

Webáruház készítés