Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Fedett kocsibeálló vélemények

2023.01.21 21:00
Lampone
Fedett kocsibeálló vélemények

Fedett kocsibeálló vélemények

Az előre gyártott, fém fedett kocsibeálló egyre népszerűbb. Népszerűségét köszönheti annak, hogy:

  • nagyon strapabíró
  • elegáns
  • egyszerűen bővíthető a kiegészítő modulokkal
  • átengedi a fényt, de mégis árnyékol és védi a kocsiját az UV sugaraktól
  • nem kell tervezni és ácsolni,
  • nem kell évente karbantartani, pácolni vagy festeni, pórszort fémváza tartós, polikarbonát tetőpaneljei erősek.

Fedett kocsibeálló fémből vélemények

Nyitott, fedett kocsibeálló vélemények

Figyeltem, hogy ezek a gyönyörű kocsibeálló szerkezetek milyen nagy fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években. Állandóan újító ember létemre sokat kutattam az Interneten és körülnéztem a szokásos cégeken kívül is.

Nagyon sok árajánlatot kaptunk a túlárazott kocsibeállókról mind a termékeket, mind a kivitelezést tekintve! Ma a férjem és én örömmel használjuk azt a kedves, és esztétikus kocsibeállót, amit a Lampone-nál vásároltunk. Köszönöm Szabolcsnak és a Lampone Webshop csapatának a segítséget és támogatást, amit nőként nyújtottak nekem, hogy ezt a projektet megvalósítsam!

Az Atlas 5000 szabadon álló, polikarbonát tetőpanelekkel szerelt kocsibeállóra esett a választásunk a VW Bogár autónk hótól és napsütéstől történő megvédésére.  Szeretjük az anyagok minőségét, nagyon tetszett  az egyszerű kivitelezés és az ár-érték arány. Köszönöm a csodálatos barátságos és segítőkész szakembernek a közös tervezést, és a kivitelező partnerüknek a profi összeállítást.

Egy rövid nap alatt összeszerelésre és felállításra került, este már be is állhattunk a régen várt fedett kocsibeálló alá. Esős időben kényelmes kiszállni alatta és ki-be pakolni a kocsiba, nyáron pedig megvédte a Bogarunkat a felhevüléstől és a néha előforduló jégesőtől. Mindenkinek ajánlom a profi termékeket és a Lampone Webshop kedves és hozzáértő személyzetét is. Azt tervezzük idény tavasszal, hogy ugyanennek a gyártónak a Palram Feria terasztető termékét fogjuk megvenni a teraszunk árnyékolásához és az esőtől való megvédéséhez. Üdvözlettel, Rozália

 

A Palram Arcadia 6400 kocsibeállót választottuk, mivel  ez volt a legversenyképesebb árú, és a Lampone Webshop munkatársaival nagyon könnyű volt telefonon és e-mailben is kommunikálni. Tetszett az egyszerűség és az otthoni összeszerelhetőség lehetősége amellett, hogy tényleg ez volt a legkedvezőbb áru profi megoldás a kocsibeálló kialakítására! A szállítási idő is szupergyors volt, és a kocsibeálló készletben minden alkatrész benne volt az összeszereléshez. Az összeszerelés óta nagyon tetszik a kocsibeálló elegáns megjelenése, és ez volt az utolsó szépség, amit az új kertünk kialakításához kerestünk. Mostantól van egy száraz helyünk, ahol árnyékban tudhatjuk az autónkat, és szárazon a kerékpárokat és a gyerekjátékokat, amikor esik az eső. Köszönjük a Lampone csapatnak, nem is lehetnénk boldogabbak. Üdvözlettel, Zalán

 

A fedett kocsibeálló megoldások széles választékát kínáljuk eladásra, mert a szedántól a SUV-ig, teherautóig, hajóig, traktorig vagy akár lakóautóig bármit megvédenek. Kiváló megoldás egy garázs nélküli otthonra, olcsóbb és jól is néz ki. Függetlenül attól, hogy melyiket választja; minden kocsibeállónk úgy van kialakítva, hogy évekig ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak.

Az Arizona 5000 Wave fedett kocsibeálló elegáns kerti képet nyújt háza számára, amely erős, időjárás- és rozsdaálló, és sok éven át nem igényel karbantartást.

  • Rendkívül tartós, biztonságos polikarbonát kocsibeálló készlet, többfunkciós kültéri szerkezet, amely egész évben kiváló védelmet nyújt
  • Átengedi a természetes napfényt, miközben akár 100%-os védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.
  • Élethosszig tartó rugalmas polikarbonát üvegezés; nem törik, nem válik törékennyé és idővel nem sárgul.
  • Erős, rozsdamentes alumínium kocsibeálló, amely megfelelő árnyékolást kínál gépkocsija részére.
  • Kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a változó időjárási viszonyoknak.
  • A kétoszlopos szerkezet könnyű hozzáférést és parkolást tesz lehetővé, miközben optimalizálja a hasznos helyet.
  • Elegáns, funkcionális kialakítás.
  • Karbantartást nem igénylő alumínium kocsibeálló, amely rendkívül tartós anyagoknak köszönhetően tartós.
  • 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

 

A kocsibeállók szimpla vagy dupla kialakításban kapható. Kattintson a további Fedett kocsibeálló megoldásaink megtekintéséhez.

 

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

 

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

 

A fedett kocsibeálló termékeink mellett nagyon népszerűek a terasztető termékeink is. Az általunk forgalmazott fém terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Nyitott, fedett kocsibeálló vélemények oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Nyitott, fedett kocsibeálló vélemények oldalról >

 

 

Webáruház készítés