Ötletek napellenző előtetőhöz

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető.

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

 

Az alumínium előtető többféle méretben kapható. Amennyiben az elérhető méretek nem felelnek meg, egyedi gyártásra is van lehetőség néhány típusnál. A tapasztalatok alapján ügyfeleink kedvenc előtetője a Sophia 1600 típus. Nézze meg a kategóriában található termékeket.

Előtető alumínium polikarbonát tetővel - Palram SophiaAz elegáns kerti pavilon, antracit szürke kivitelben szép stílust kölcsönöz kerti pihenőhelyének, beengedi a természetes napfényt, mégis elegendő árnyékot biztosít. A kerti pavilon erős, de kecses szerkezete megerősített tervezésen ment át, és tartós, korrózió álló porszórt kivitelű alumínium profilokból és galvanizált acél csatlakozókból áll. Alapvetően törhetetlen, 100% UV védelemmel ellátott 6mm dupla falú polikarbonát panelek védnek a káros UV sugaraktól, az esőtől,  jégtől és a hótól.

Egyedi edzett üvegezés távol tartja a káros UV sugarakat, beengedi a természetes napfényt, mégis elegendő árnyékot biztosít. A kerti pavilon beépített vízelvezető rendszerrel van szerelve, és ez lehetővé teszi a csapadékvíz elvezetését és összegyűjtését. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, azaz nem szükséges a téli időszakra szétszerelni. 2 ember által házilag könnyen összeszerelhetőek a szerkezetek, ezt elősegítik az előrefúrt, előrevágott panelek és a szükséges csavarok, amiket mind megtaláltok a termék csomagokban.

A pavilon könnyen áthelyezhető és talpai, lábai bármilyen felülethez rögzíthetőek. A beépített sínek és akasztók lehetővé teszik szükség esetén a függöny vagy szúnyogháló felszerelését, ezek azonban nem tartozékai a csomagnak (a kiegészítő termékek külön megvásárolhatóak).

Általában elegáns tetőszellőző segíti a tető alatti légmozgást és a füst elvezetését, ezért egy grillpartihoz is kényelmesen használhatjátok fedett kerti teraszként. A kerti pavilon karbantartást nem igényel, természetesen porosodás esetén le lehet mosni lágy, szappanos vízzel. A lemosás után öblítse le tiszta lágy vízzel, hogy a vízcseppek nyomai ne maradjanak meg rajtuk.

 

 

Vissza a Napellenző ötletek oldalról a Terasztető főoldalunkra >

Vissza a Napellenző ötletek oldalról a főoldalunkra >

 

Webáruház készítés