Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Kerti árnyékolás, hozzon létre élhetőbb tereket a kertjében

2022.06.25 10:30
Lampone
Kerti árnyékolás, hozzon létre élhetőbb tereket a kertjében

Kerti terasztető, kocsibeálló, előtető és pavilon

Mindegy, hogy minden időjárási körülmények között használható terasztetőt, szellőzőkürtős  pavilont vagy gyönyörűen kialakított nyitott kocsibeállót keres, a Lampone tökéletes kerti szerkezeteket kínál, amelyek kiegészíti életmódját és költségvetését.

A nyár mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés, kocsibeálló, előtető és kerti pavilon ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket, kocsibeállókat találjátok meg nagyon széles méretválasztéban, pórszort alumínium szerkezettel és erős polikarbonát tetőpanelekkel.

Terasztető polikarbonát tetőpanelekkel

Kerti terasztető, kocsibeálló, pavilon

Találja meg a legjobb kerti építményeket a Lampone Webáruház kínálatában.

  • Terasztető
  • Kocsibeálló
  • Kerti pavilon
  • Előtető
  • Kerti kisház (űjdonság)
  • Üvegház (űjdonság)

 Sok kültéri és kerti szerkezetünk könnyen összeszerelhető készletben érkezik, előre kivágott és előfúrt darabokkal, jól illusztrált utasításokkal és szükséges szerelési anyagokkal. Az üdülőhelyekhez is illő terasztetők, kocsibeállók és kerti bútorok széles választékát kínáljuk, hogy segítsenek tökéletesíteni gyönyörű kertjét.

Árnyékolja teraszát, kertjét, hogy élhetőbb legyen egész évben.

A Lampone prémium terasztetőivel, kerti pavilonjaival árnyékot és boldogságot varázsol teraszára és kertjének kívánt pontjára. Masszív tetőikkel és tágas méretükkel a kerti pavilonok tökéletesek az egész éves szórakozásra. Többé nem kell attól tartanod, hogy a vacsorát tönkreteszi egy hirtelen lehulló eső, vagy hogy a gyerekek játékideje lerövidül a túl erős napsugárzás miatt. Magabiztosan vásárolhat, tudván, hogy a kerti pavilon készleteink csúcsminőségű anyagokat tartalmaznak, beleértve az időjárásálló alumínium és horganyzott acél szerkezetek. Válasszon a kényelmes kerti pavilon megoldásaink közül, és élvezze a kerti életet kényelmesebben.

Ha nyitottabb szerkezetet keres, fontolja meg pergoláink megvásárlását. Szellős kialakításuk kényelmes teret biztosít, ahol élvezheti a lágy, szűrt napfényt. A pergola rácsos tetejét pedig tökéletesen úgy tervezték, hogy támogassa a hegymászó szőlőt, virágkosarat vagy függőlámpákat. A csatolt és szabadon álló kivitelben is kapható pergolák szinte bárhol elhelyezhetők, a fedélzettől a kerti területekig. Vannak kis pergoláink az intim környezethez, és nagyobb méretűek, amelyekben étkezőasztal vagy pezsgőfürdő is elfér.

A Lampone kisebb méretű szerkezetekkel is rendelkezik, mint például a lugasok, amelyek bármilyen környezetben gyönyörűek. A pavilon elhelyezése egy kerti ösvény végére, a kert vagy terasz bejáratánál nagyszerű módja a vendégek fogadásának. Nyitott kialakítása lehetővé teszi, hogy virágok és cserjék nőjenek fel a keret körül, segítve az illeszkedést a környező tájba. Akár az illatos wisteria vagy finom rózsa borítja, a lugas a kertjének egy gyönyörű része lesz.

Terasztető, kerti pavilon, előtető az aktív életmódhoz

Könnyű  előtetők, trasztetők és kényelmes kültéri árnyékoló szerkezetek, amelyek szinte bármilyen stílusú házat díszíthetnek. A Lampone professzionális minőségű terasztetőket, előtetőket és kocsibeállókat kínál fémből, polikarbonát tető panelekkel üzleti és személyes használatra egyaránt. A különböző nagyobb méretű járművek elhelyezéséhez is elég nagy és magasd kocsibeállóink vannak!

Élvezze a kertészkedést egész évben

Ha szereti a biotermékeket, vagy egyszerűen csak szeret kertészkedni, akkor a Lampone hamarosan érkező új üvegháza az, amire szüksége van! Az üvegházak klímaszabályozott környezete tökéletes egyensúlyt teremt a fény, a meleg és a levegő keringése között. Lehetővé teszi a növekedési időszak meghosszabbítását, és olyan egzotikus növények és gyümölcsök előállítását, amelyek általában csak trópusi éghajlaton fejlődnek. A Lampone  alacsony karbantartást igénylő üvegház készleteivel olyan hasznos funkciókat élvezhet, mint a beépített öntözőrendszerek, az UV-sugárzást blokkoló panelek és az állítható ablakzsaluk a páratartalom és a légáramlás szabályozására.

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

Az általunk forgalmazott terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

Terasztető, nyitott kocsibeálló fémből.

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

Vissza a Lampone Blog oldalra a Polikarbonát terasztető oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Polikarbonát terasztető oldalról >

 

 

Webáruház készítés