Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Terasztető polikarbonát tetőpanellel, teraszfedés ötletek

2022.03.31 21:00
Lampone
Terasztető polikarbonát tetőpanellel, teraszfedés ötletek

Terasztető, teraszfedés ötletek

A tavasz mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztéban.

Terasztető polikarbonát tetőpanelekkel, teraszfedés ötletek

Polikarbonát terasztető, teraszfedés ötletek

A Lampone Lifestyle webáruház legújabb termékkategóriája a terasztető. Főleg alumínium teraszfedéseink vannak polikarbonát panelekkel, amelyek áttetszőek, de kiszűrik a káros UV sugarak 90%-át. Ez megóv minket a forró nyári napokon, valamint a kerti garnitúrát egész évben. Természetesen egész évben tartósan beépíthető, hiszen védi teraszát, növényeit az esős hideg időszakban és így esős időben is ki lehet ülni a teraszra. Egyes modellekhez oldallapok is kaphatók, melyeket szélirányban szerelve megóvhatjuk teraszunkat a masszívabb északi szelektől.

A következőkben áttekinthetitek a teraszfedés ötletek széles tárházát.

Az alumínium terasztető szerkezete nagyon masszív és robusztus, a lábak a terasz aljához rögzítve, a kereszttartó kiinduló eleme pedig a ház homlokzatához van rögzítve, így igazán strapabíró szerkezetet kapunk. Amellett, hogy ezek a teraszfedések robusztusak, nagyon szépen illeszkednek a környezetbe, és ékköve lesz házának, lakásának.

Választék

Tekintse meg teljes terasztető kínálatunkat, és válasszon az Ön számára legmegfelelőbb terasztető-ötletek közül. A teraszfedés felépítése a szerelési útmutató szerint nagyon egyszerű, otthoni eszközökkel két személy is kényelmesen összerakhatja. Ezektől eltérő teraszfedés ötletek is lehetnek, figyelembe kell venni, hogy minimális karbantartás/tisztítás mellett a gyári teraszfedés lesz a legtartósabb.

A terasztetővel a terasz védelmén túl a terasz árnyékolása is kialakítható, hiszen a legtöbb változatunk külön is megrendelhető a teraszfedésre szerelhető teraszárnyékoló vászonredőnyökkel. Emellett persze lehetnek más teraszárnyékolási ötletek is, például a legmelegebb nyári hónapokban még mindig felszerelhetünk natúr színű napvitorlát a terasztető fölé. Ez biztosíthatja, hogy sem az eső, sem az erős napsütés ne zavarja a teraszon eltöltött időt.

Tulajdonságok

A Lampone Lifestyle Webshopban modern technológiájú, de klasszikus megjelenésű Palram terasztetőkből válogathatunk. Nagy előnye, hogy a gyártó 7-15 év garanciát ad a különböző teraszfedés változatokra. A választékban megtalálhatóak a nagyméretű alumínium és polikarbonát teraszos változatok is, az egyszerűtől a luxusig. A polikarbonát panelek nagy fényáteresztő képességgel rendelkeznek, de kiszűrik a káros UV-sugarak 90%-át. A terasztető a mellékelt instrukció szerint otthon is összeszerelhető és felállítható, de ajánlhatunk partnercéget is, aki a megvásárolt és a helyszínre szállított teraszfedést gyorsan, szakszerűen felállítja.

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

Az általunk forgalmazott terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

Terasztető, nyitott kocsibeálló fémből.

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

Vissza a Lampone Blog oldalra a Terasztető, teraszfedés ötletek oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Terasztető, teraszfedés ötletek oldalról >

 

 

Webáruház készítés