Sajtos tepsis burgonya Philadlephia krémsajttal
Készítsd el ezt a finom ételt, és tálald akár főételként egy jó kevert salátával, vagy add húsétel mellé extravagáns köretként.

Hozzávalók
- 250 g Philadelphia natúr krémsajt
- 1 csésze tej
- 3 gerezd fokhagyma, összetörve
- Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
- 1,25 kg burgonya meghámozva és vékonyra szeletelve
- 1 csésze reszelt parmezán sajt
Elkészítés
Keverd össze a Philadelphia krémsajtot, a tejet, a fokhagymát és a fűszereket.
A burgonya felét kivajazott 1,5-2 literes lapos tepsibe tesszük. Öntsük rá a Philadelphia keverék felét, és szórjuk meg a parmezán felével. Ismételd meg a maradék burgonyával, a Philadelphia krémsajt keverékkel és a parmezánnal.
Lefedjük és 180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Vedd le a fóliát és főzd további 30-45 percig, vagy amíg a burgonya megpuhul és a teteje megpirul. Azonnal tálalhatod.