Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Aluminium szerkezetű terasztető polikarbonát tetőpanellel

2022.06.07 21:00
Lampone
Aluminium szerkezetű terasztető polikarbonát tetőpanellel

Aluminium terasztető polikarbonát tetővel

A nyár mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, az aluminium terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshoban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztéban, pórszort alumínium szerkezettel és erős polikarbonát tetőpanelekkel.

Terasztető polikarbonát tetőpanelekkel

Aluminium terasztető

Ha a terasztetőt keresel, nehéz döntés elé nézel.

  1. Teljes árnyékot akarunk?
  2. Elég lesz a fény ahhoz, hogy egész évben világos legyen a nappali a terasz mögött?
  3. Hogyan fog szellőzni a terasz, hogyan tudjuk majd árnyékolni?
  4. Lehet, hogy a nappalit ezek után már ritkán fogjuk használni, hiszen még esőben is ki ülhetünk a teraszra?

Ezek a gondolatok gyakran polikarbonát áttetsző teraszburkolatokhoz vezethetnek. Ezeket a tetőfedő paneleket úgy tervezték, hogy védelmet nyújtsanak az UV-sugárzással szemben, miközben beengedik az energiát adó napfényt. Sok lakástulajdonos szereti ezt a fajta teraszkiegészítést, hiszen ez a modern kivitelű megoldás már messze van a régi lehangoló terasztetőktől.

Mások azonban problémákat látnak ebben a modern tetőfedő rendszerben szabadtéri tevékenységeik során. Nézzük tehát tisztán a polikarbonát áttetsző teraszburkolatok jó és rossz tulajdonságait. Tartsd szem előtt a napfény szükségletedet, amelyek a végén befolyásolhatják a döntésedet.

 

Terasztető árak - nem túl olcsó

A 80-as években lehetett vásárolni egy átlátszó teraszrendszert üvegszálas tetőfedő panelekkel egy nagyobb családi ebéd áráért. De egy-két év elteltével a panelek olyan furcsa színűvé váltak, hogy el kellett gondolkodni a cserélésükről vagy a javításukról valahogyan, mert az üvegszál könnyen foltosodott.

Aztán jöttek a poli anyagok, amelyek sokkal jobban néztek ki, mint az olyan olcsó anyagok, mint az üvegszál. De a minőség és az esztétikum nem olcsó. A jobb megjelenésű tetőfedő panelek hátránya, hogy gyakran többe kerülnek, mint más anyagok. Ennek ellenére az érték megszólal, mivel ezek a modern polikarbonátok mindaddig kitartanak, amíg a házhoz kapcsolódnak.

 

Aluminium terasztető polikarbonát tető panelekkel

Ha még soha nem volt terasztetőd, számolj a jelentős előnyeivel. A teraszok általában az ingatlan legmelegebb részén találhatók. Természetesen ezért keresel valamilyen terasz árnyékolási és fedés megoldást. Tehát a tetőfedő anyagnak ellen kell állnia a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Ez a polikarbonát áttetsző teraszburkolatok nagy előnye. Ez a legmodernebb anyag nem hervad el, még a legforróbb környezetben sem. Így nem kell aggódnia a napfénytől vagy a tetőfedő panelek felhólyagosodásától a választékunkban kapható modelleken.

 

Polikarbonát terasztető, teraszfedés ötletek

A Lampone Lifestyle webáruház legújabb termékkategóriája a terasztető. Főleg aluminium teraszfedéseink vannak polikarbonát panelekkel, amelyek áttetszőek, de kiszűrik a káros UV sugarak 90%-át. Ez megóv minket a forró nyári napokon, valamint a kerti garnitúrát egész évben. Természetesen egész évben tartósan beépíthető, hiszen védi teraszát, növényeit az esős hideg időszakban és így esős időben is ki lehet ülni a teraszra. Egyes modellekhez oldallapok is kaphatók, melyeket szélirányban szerelve megóvhatjuk teraszunkat a masszívabb északi szelektől.

A következőkben áttekinthetitek a teraszfedés ötletek széles tárházát.

Az aluminium terasztető szerkezete nagyon masszív és robusztus, a lábak a terasz aljához rögzítve, a kereszttartó kiinduló eleme pedig a ház homlokzatához van rögzítve, így igazán strapabíró szerkezetet kapunk. Amellett, hogy ezek a teraszfedések robusztusak, nagyon szépen illeszkednek a környezetbe, és ékköve lesz házának, lakásának.

 

Választék

Tekintse meg teljes terasztető kínálatunkat, és válasszon az Ön számára legmegfelelőbb terasztető-ötletek közül. A teraszfedés felépítése a szerelési útmutató szerint nagyon egyszerű, otthoni eszközökkel két személy is kényelmesen összerakhatja. Ezektől eltérő teraszfedés ötletek is lehetnek, figyelembe kell venni, hogy minimális karbantartás/tisztítás mellett a gyári teraszfedés lesz a legtartósabb.

A terasztetővel a terasz védelmén túl a terasz árnyékolása is kialakítható, hiszen a legtöbb változatunk külön is megrendelhető a teraszfedésre szerelhető teraszárnyékoló vászonredőnyökkel. Emellett persze lehetnek más teraszárnyékolási ötletek is, például a legmelegebb nyári hónapokban még mindig felszerelhetünk natúr színű napvitorlát a terasztető fölé. Ez biztosíthatja, hogy sem az eső, sem az erős napsütés ne zavarja a teraszon eltöltött időt.

 

Tulajdonságok

A Lampone Lifestyle Webshopban modern technológiájú, de klasszikus megjelenésű Palram terasztetőkből válogathatunk. Nagy előnye, hogy a gyártó 7-15 év garanciát ad a különböző teraszfedés változatokra. A választékban megtalálhatóak a nagyméretű alumínium és polikarbonát teraszos változatok is, az egyszerűtől a luxusig. A polikarbonát panelek nagy fényáteresztő képességgel rendelkeznek, de kiszűrik a káros UV-sugarak 90%-át. A terasztető a mellékelt instrukció szerint otthon is összeszerelhető és felállítható, de ajánlhatunk partnercéget is, aki a megvásárolt és a helyszínre szállított teraszfedést gyorsan, szakszerűen felállítja.

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

Az általunk forgalmazott terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

 

Terasztető, nyitott kocsibeálló fémből.

 

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

 

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Aluminium terasztető oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Polikarbonát terasztető oldalról >

 

 

Webáruház készítés