Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Nyitott fedett kocsibeálló

2022.09.16 21:00
Lampone
Nyitott fedett kocsibeálló

Fedett kocsibeálló fémből

Az előre gyártott, fém fedett kocsibeálló egyre népszerűbb. Népszerűségét köszönheti annak, hogy:

  • nagyon strapabíró
  • elegáns
  • egyszerűen bővíthető a kiegészítő modulokkal
  • átengedi a fényt, de mégis árnyékol és védi a kocsiját az UV sugaraktól
  • nem kell tervezni és ácsolni,
  • nem kell évente karbantartani, pácolni vagy festeni, pórszort fémváza tartós, polikarbonát tetőpaneljei erősek.

Fedett kocsibeálló fémből

Nyitott, fedett kocsibeálló fémből

Mindannyian jártunk már ott: nyár közepe van, beülsz az autódba, és nagy a meleg… épp most volt egy nagy hóvihar, és le kell pucolnod a havat a fagyott szélvédőről, mielőtt elindulhatsz. Ez kényelmetlen és időt vesz igénybe, ami nem mindig áll rendelkezésére. Takarítson meg időt és kényelmetlenséget a Palram - Canopia kiváló minőségű kocsibeállókkal, amelyek minden évszakban védenek téged és autódat.

A fedett kocsibeálló megoldások széles választékát kínáljuk eladásra, mert a szedántól a SUV-ig, teherautóig, hajóig, traktorig vagy akár lakóautóig bármit megvédenek. Kiváló megoldás egy garázs nélküli otthonra, olcsóbb és jól is néz ki. Függetlenül attól, hogy melyiket választja; minden kocsibeállónk úgy van kialakítva, hogy évekig ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak.

A Palram - Canopia kocsibeállók nagy teherbírású alumínium keretből és hihetetlenül rugalmas polikarbonát panelekből készülnek. Az alumínium kocsibeállók az okos választás, mert rozsdaállóak, karbantartást nem igényelnek és rendkívül erősek, magas szilárdság-tömeg aránnyal. A polikarbonát üvegszerű, gyakorlatilag törhetetlen polimer, így tökéletes anyag a kültéri szerkezetekhez. A könnyű kocsibeálló tetőpanelek sokkal biztonságosabb módon biztosítják az üveg fényáteresztési előnyeit, mivel nagy ütésállók, időjárásállóak és UV-állóak.

Gépkocsibeállók egy vagy két autónak, íves vagy lapos tetővel, valamint két vagy négy oszlopos kocsibeállók. Minden barkácskocsi beállónkat úgy terveztük, hogy könnyen összeszerelhetők és problémamentesek legyenek.

Kedvenc fedett kocsibeálló fémből

Az egyik legnépszerűbb az Arizona 5000 Wave fedett kocsibeálló úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a kültéri védelmi igényeidnek. Kétlábú formája megkönnyíti a hozzáférést, és ugyanúgy működik, mint egy teraszburkolat, árnyékot és védelmet biztosít, akár autójában, akár kültéri fedett társalgóként használja. Az egyedi íves kocsibeálló kialakítása nyitott teret és könnyű beállást biztosít a kertedben. A keretet és a tetőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak, polikarbonát panelekkel, amelyek blokkolják a káros UV-sugarakat, és tartós alumínium kerettel. Az Arizona 5000 Wave fedett kocsibeálló elegáns kerti képet nyújt háza számára, amely erős, időjárás- és rozsdaálló, és sok éven át nem igényel karbantartást.

  • Rendkívül tartós, biztonságos polikarbonát kocsibeálló készlet, többfunkciós kültéri szerkezet, amely egész évben kiváló védelmet nyújt
  • Átengedi a természetes napfényt, miközben akár 100%-os védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.
  • Élethosszig tartó rugalmas polikarbonát üvegezés; nem törik, nem válik törékennyé és idővel nem sárgul.
  • Erős, rozsdamentes alumínium kocsibeálló, amely megfelelő árnyékolást kínál gépkocsija részére.
  • Kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a változó időjárási viszonyoknak.
  • A kétoszlopos szerkezet könnyű hozzáférést és parkolást tesz lehetővé, miközben optimalizálja a hasznos helyet.
  • Elegáns, funkcionális kialakítás.
  • Karbantartást nem igénylő alumínium kocsibeálló, amely rendkívül tartós anyagoknak köszönhetően tartós.
  • 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

A kocsibeállók szimpla vagy dupla kialakításban kapható. Kattintson a további Fedett kocsibeálló megoldásaink megtekintéséhez.

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

A fedett kocsibeálló termékeink mellett nagyon népszerűek a terasztető termékeink is. Az általunk forgalmazott fém terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

Terasztető, nyitott kocsibeálló fémből.

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Nyitott, fedett kocsibeálló fémből oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Nyitott, fedett kocsibeálló fémből oldalról >

 

 

Webáruház készítés