Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

A kert és terasz nyári átalakítása, díszítése

2023.05.18 17:50
Lampone
A kert és terasz nyári átalakítása, díszítése

Kerti pavilon, terasztető, fedett kocsibeálló és előtető

A kerti pavilon egy különálló építmény, amely kertben vagy teraszon felállítható, és az alábbi célok egyikére vagy a másikra használható:

Kerti kikapcsolódás és szórakozás: A kerti pavilon nyugodt, védett helyszínül szolgálhat a szabadban való pihenéshez, kávézáshoz, beszélgetéshez a vendégekkel. Árnyékot ad az erősebb napon és védelmet nyújt az eső ellen.

Nézd meg a teljes terasztető kínálatunkat. 

A kert nyári átalakítása és díszítése

Kerti pavilon és terasztető

Terasztető, teraszfedés ötletek, megoldások

A kerti pavilon egy különálló építmény, amely kertben vagy teraszon felállítható, és az alábbi célok egyikére vagy a másikra használható:

Kerti kikapcsolódás és szórakozás: A kerti pavilon nyugodt, védett helyszínül szolgálhat a szabadban való pihenéshez, kávézáshoz, beszélgetéshez a vendégekkel. Árnyékot ad az erősebb napon és védelmet nyújt az eső ellen.

Kerti grillezés, reggeli, ebéd, vacsora: A kerti pavilon nyári konyhaként is használható, barátságos és nyugodt környezetet nyújthat a családi és baráti étkezéssel kombinált összejöveteleket.

Kertészet és virágcserepek: A kerti pavilon cserepes növényekkel díszíthető, vagy munkaterületként szolgálhat a kertészkedés szerelmeseinek, védett teret biztosítva az ültetéshez és a szobanövények tisztításához és időszakos gondozásához.

Kerti díszítőelem: A kerti pavilonok szépséget és eleganciát kölcsönöznek a kertnek, dekoratív fókuszpontként tündökölhetnek a kertben. Vess egy pillantást a kerti pavilonok történetére.

Terasztető ötletek, teraszfedés megoldások

Hasonló célokat szolgálhat a terasztető is, kiegészítve azzal, hogy legtöbbször nem önálló szerkezetként valósítják meg, hanem a ház teraszos oldalán a homlokzathoz kerül. A terasztető tetőlemezei általában viszonylag nagy felületet alkotnak, ezért érdemes onnan összegyűjteni az esővizet a virágok öntözéséhez. El kell dönteni, hogy teljesen zárt tetős terasztetőt szeretnénk, vagy polikarbonát modulokból UV-védő, de átlátszó tetőt szeretnénk kialakítani. Ez nagyon hasznos, ha egész évben beengedi a házba a napsugarakat, míg a nyár legmelegebb heteiben használhatod a terasz árnyékoló roló megoldásait.

A terasztetővel hatékonyan bővítheti nappaliját, kényelmes és hívogató teret biztosítva a szabadtéri pihenéshez, étkezéshez és szórakozáshoz. Kerti bútoraidat UV sugárzástól és esőtől is megvédheti, így kényelmesebb és szebb bútorokat helyezhet el teraszán.

Fedett kocsibeálló

Terasztető, teraszfedés ötletek, megoldások

A fedett kocsibeálló megoldást kínál autójuk védelmére azoknak, akiknek nincs beépített garázsuk. A legújabb technológiai fejlesztés lehetővé tette a gyártók számára a dekoratív és egyben masszív kocsibeállók sorozatgyártását strapabíró alumínium szerkezetekkel és hosszú élettartamú UV-szűrős polikarbonát tetőpanelekkel. Az elérhető parkolási megoldások árai a hagyományosan épített faszerkezetekhez képest igen kedvezőek. Nem kell egyedileg gyártani, nem kell egyenként lefedni a tetőt, és nem kell évente karbantartani, illetve 7-10 év garanciát is adnak rájuk a gyártók. Tekintse meg a lehetséges fedett kocsibeálló megoldásokat.

Bejárati ajtó előtető

A bejárati ajtó vagy ablak fölé helyezett előtető védelmet nyújt a nap, eső, hó és egyéb időjárási viszontagságok ellen. Ez segít szárazon tartani az ajtó vagy ablak környékét, csökkenti a csúszásveszélyt, valamint megakadályozza az ablakok és a lakás vízkárosulását.

A jól megtervezett lombkorona javíthatja az épület esztétikai megítélését, növeli a bejárati terület vonzerejét és hívogatóbb környezetet teremt. Azáltal, hogy megvédik az ajtókat és ablakokat az időjárás viszontagságaitól, az előtetők meghosszabbíthatják élettartamukat, csökkentve a víz bejutását és a károkat.

 

Találd meg a legjobb kerti építményeket a Lampone Webáruház kínálatában.

 

A leggyakrabban keresett a terasztető, az előtető és a kertedbe egy szép kocsibeálló.

Terasztető, teraszfedés Előtető fém polikarbonát Kocsibeálló fedett , nyitott
Terasztető Előtető Kocsibeálló

 

Sok kültéri és kerti szerkezetünk könnyen összeszerelhető készletben érkezik, előre kivágott és előfúrt darabokkal, jól illusztrált utasításokkal és szükséges szerelési anyagokkal. Az üdülőhelyekhez is illő terasztetők, kocsibeállók és kerti bútorok széles választékát kínáljuk, hogy segítsenek tökéletesíteni gyönyörű kertjét.

 

További terasztető képek

 

Nézzétek meg a gyártó weboldalát is >

 

Vissza a Lampone Blog oldalra az Terasztető ötletek blog oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Terasztető ötletek blog oldalról >

 

 

Webáruház készítés