Gardena ClassicCut akkumulátoros fű és bokornyíró, szegélynyíró olló

A GARDENA ClassicCut akkumulátoros szegélynyíró, fűnyíró olló, bokornyíró ollóval kábelmentesen, kényelmesen dolgozhatsz. Nyírhatod a gyep szegélyét vagy a bokrok kiálló vékony ágait. A készülék 8 cm széles fűszegély- és bukszusnyíró késsel ellátva bukszus formára nyírásához is alkalmas.

A könnyen karbantartható, nagy kapacitású lítiumion-akkumulátor hatékony és egyszerű munkát tesz lehetővé. Az akkumulátor töltöttségi állapotáról tájékoztató LED-es kijelző alapján. Nyomon követhető a hátralévő üzemidő alakulása, és idejében megállapítható, ha az akkumulátort fel kell tölteni.

A Gardena szegélynyíró ergonomikus markolatának köszönhetően az akkumulátoros fűnyíró olló jól illik a kézbe, nagy teljesítménye pedig kitűnő vágási eredményt biztosít. A cserélhető, precíz élezésű, minőségi kések tapadásgátló bevonattal rendelkeznek. A késcsere nem igényel szerszámot - kifejezetten egyszerű, gyors és biztonságos művelet. A fűnyíró olló ily módon egyszerűen átalakítható bokornyíróvá.

A szegélynyíró ollóhoz akkumulátortöltő és a biztonságos tárolás érdekében élvédő is tartozik. A készülék teleszkópos nyéllel is használható, ami lehetővé teszi a kényelmes, görnyedés nélküli gyepszegélynyírást.

Vissza a Gardena szegélynyíró, fűnyíró olló, bokornyíró oldalról a Kerti szerszámok oldalra >>

Vissza a Lampone webshop főoldalra a szegélynyíró, fűnyíró olló, bokornyíró oldalról >>

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2021.06.11 11:24
 - Szabolcs
Szabolcs
2021.06.11 11:24
Nagyon szuper ez a Gardena fűnyíró olló, nagyon szépen rendbe tudjuk vele tartani a pázsit szélét és a bokrainkat.
Webáruház készítés