Compact bioklimatikus pergola 350cm

Compact bioklimatikus pergola 350cm
Compact bioklimatikus pergola 350cm
Compact bioklimatikus pergola 350cm
Compact bioklimatikus pergola 350cm
Compact bioklimatikus pergola 350cm
Compact bioklimatikus pergola 350cm

Compact bioklimatikus pergola

 

Pergola méretek

  • Szélesség: 3.40 m | 3.85 m | 4.30 m | 4.75 m
  • Kinyúlás: 3.5 m
  • Magasság: 2.5 m

 

Termékjellemzők

  • Elektromos vezérlés
  • Rejtett vízelvezetés
  • Fix méretekben elérhető
  • Szabadon álló, 4 lábas szerkezet

 

2 499 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nézzék meg a termékről készült YouTube videót.

Bioklimatikus pergolaLampone Compact bioklimatikus pergola ára nagyon kedvező

A Lampone Compact pergola fix méretben kapható, a napálláshoz állítható léceknek köszönhetően úgynevezett bioklimatikus funkcióval rendelkezik. A lécek sajátos formájával függőleges légáramlás hozható létre. Ez úgy működik, hogy a meleg levegő felfelé áramlik, a lefelé áramló hideg levegő áramlási útja szűkül, így a légáramlás felgyorsul, ami kellemes, hűsítő hatású. A tetőszerkezet az erős napfény mellett eső ellen is véd. A szerkezetbe rejtett, távirányítóval vezérelt, hangtalan motorral gombnyomásra bekapcsolható. Igény esetén időjárás-érzékelővel is rendelhető, mely azonnal reagál az aktuális időjárási viszonyokra. Az alumíniumból készült lamellás tető zárt állapotban vízálló, az önhordó szerkezet pedig rejtett vízelvezetést biztosít - így esőben is élvezheti teraszát.

A Lampone Compact pergola 4 méretben és 2 színben kapható, és rendkívül gyorsan szállítható, akár 2 hét gyártási idővel.

A bioklimatikus pergolák ellenállhatatlan vonzereje a modern kertekben és teraszokon

A modern elegancia megvalósítása

A kültéri tervezés folyamatosan fejlődő világában a bioklimatikus pergola az innováció jelzőfényeként jelent meg, zökkenőmentesen ötvözve a formát és a funkciót, hogy újra definiálja a modern kert vagy terasz fogalmát. Ezek a sokoldalú szerkezetek azért váltak népszerűvé, mert képesek harmonizálni a természettel, miközben egy sor olyan előnyt biztosítanak, amelyek javítják az általános kültéri életélményt. Nézzük meg, hogy miért a bioklimatikus pergola kiváló választás azok számára, akik kültéri tereiket a kényelem, a stílus és a fenntarthatóság menedékévé kívánják alakítani.

 

Alkalmazkodó kialakítás - az esztétika találkozik a funkcionalitással

"A bioklimatikus pergolák egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága az alkalmazkodó kialakítás. Ezeket a szerkezeteket állítható lamellákkal vagy lamellákkal tervezték, amelyek manipulálhatók a napfény, a szellőzés és az általános klíma szabályozására."

 

Ez az alkalmazkodóképesség lehetővé teszi, hogy a környezetet saját igényeihez igazítsa, akár napsütötte teraszra vágyik egy lusta délutánhoz, akár árnyékos pihenésre a perzselő nyári hónapokban. A szerkezet finomhangolásának képessége az Ön egyedi igényeinek megfelelően zökkenőmentesen integrálja az esztétikát a funkcionalitással, dinamikus és érzékeny kültéri teret hozva létre.

 

Klímaszabályozás - Kényelem minden évszakokban

Bioklimatikus pergola árakA bioklimatikus pergola zsalugáterei döntő szerepet játszanak a szerkezet alatti hőmérséklet szabályozásában. A forró nyári napokon a lamellák állíthatók, hogy bőséges árnyékot biztosítsanak, csökkentve a napsugarak intenzitását. Ezzel szemben a hűvösebb évszakokban a zsaluk kinyithatók, hogy meleget és napfényt kapjanak. Ez a klímaszabályozás nemcsak az Ön kényelmét növeli, hanem a hagyományos szezonális korlátozásokon túlmenően kiterjeszti a kültéri terek használatát is. Az eredmény egy kert vagy terasz, amely egész évben hívogató és élvezetes marad.

 

Energiahatékonyság - fenntartható, stílusos élet

Egy olyan korszakban, ahol a fenntarthatóság a legfontosabb szempont, a bioklimatikus pergolák a modern kertek környezetbarát kiegészítőiként ragyognak. Az állítható lamellák nemcsak optimalizálják a természetes fényt, hanem elősegítik a passzív fűtést és hűtést is, csökkentve a mesterséges klímaszabályozás szükségességét. A napfény és a légáramlás erejének hasznosításával ezek a szerkezetek hozzájárulnak az energiahatékonysághoz, csökkentik a szénlábnyomot és elősegítik a fenntarthatóbb életmódot. Egy olyan világban, amely egyre tudatosabb a környezeti hatásokkal szemben, a bioklimatikus pergola a felelős tervezés és a tudatos életmód bizonyítéka.

 

Kényelmes megoldás az intelligens technológiával

Az okos otthonok korában a bioklimatikus pergolák sem maradtak el.

 

"Sok modern kialakítás intelligens technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a szerkezet jellemzőinek távvezérlését."

 

 Legyen szó a lécek beállításáról, a LED-es világítás vezérléséről vagy az integrált fűtőelemek kezeléséről, a kültéri terület egy gombnyomással történő kezelésének kényelme extra kifinomultságot ad kertjének vagy teraszának. Az intelligens technológiával való zökkenőmentes integráció nemcsak a funkcionalitást javítja, hanem a kortárs dizájn és az élvonalbeli innováció házasságát is példázza.

 

Többet élvezheti a szabadban töltött időt a kertjében

Végső soron a bioklimatikus pergola egy átjáró a még jobb kültéri életélményhez. Azáltal, hogy testreszabható és az éghajlatra érzékeny teret biztosítanak, ezek a szerkezetek elősegítik a zökkenőmentes átmenetet a beltéri és a kültéri élet között. Legyen szó hangulatos családi összejövetelekről, a magány nyugodt pillanatairól vagy pezsgő társasági eseményekről, a bioklimatikus pergola emlékezetes élményeket teremt a természet szívében.

A bioklimatikus pergola joggal érdemelte ki helyét a modern kert- és terasztervezés fókuszpontjaként. Alkalmazkodó kialakítása, klímaszabályozási képességei, energiahatékonysága, intelligens technológiával való integrációja és a kültéri életélmény fokozásának képessége lenyűgöző választássá teszik azok számára, akik a stílus és az anyag tökéletes elegyét keresik kültéri tereikben. Miközben egy olyan jövőt ölelünk fel, ahol elmosódnak a határok a beltéri és a kültéri élet között, a bioklimatikus pergola a kortárs elegancia emblémájaként áll a kültéri dizájn birodalmában.

 

Itt többet is olvashatsz a teraszok tervezési szempontjairól.

 

Vissza a Bioklimatikus pergola oldalról a Kerti építmények kategória oldalra >

Vissza a Bioklimatikus pergola oldalról a Lampone bútor főoldalra >

 

Hasonló termékek
Adatok
Termék
Bioklimatikus pergola
Brand

A termék gyártója vagy márkája

Lampone Lifestyle
Súly
150 kg
Cikkszám
LAM315306
Vélemények
Webáruház készítés