Bioklimatikus pergola SB400

Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400
Bioklimatikus pergola SB400

Compact bioklimatikus pergola

 

3 899 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nézzék meg a termékről készült YouTube videót.

Lampone Compact bioklimatikus pergola ára nagyon kedvező

A Lampone Compact pergola fix méretben kapható, a napálláshoz állítható léceknek köszönhetően úgynevezett bioklimatikus funkcióval rendelkezik. A lécek sajátos formájával függőleges légáramlás hozható létre. Ez úgy működik, hogy a meleg levegő felfelé áramlik, a lefelé áramló hideg levegő áramlási útja szűkül, így a légáramlás felgyorsul, ami kellemes, hűsítő hatású. A tetőszerkezet az erős napfény mellett eső ellen is véd. A szerkezetbe rejtett, távirányítóval vezérelt, hangtalan motorral gombnyomásra bekapcsolható. Igény esetén időjárás-érzékelővel is rendelhető, mely azonnal reagál az aktuális időjárási viszonyokra. Az alumíniumból készült lamellás tető zárt állapotban vízálló, az önhordó szerkezet pedig rejtett vízelvezetést biztosít - így esőben is élvezheti teraszát.

A Lampone Compact pergola 4 méretben és 2 színben kapható, és rendkívül gyorsan szállítható, akár 2 hét gyártási idővel.

A bioklimatikus pergolák ellenállhatatlan vonzereje a modern kertekben és teraszokon

A modern elegancia megvalósítása

A kültéri tervezés folyamatosan fejlődő világában a bioklimatikus pergola az innováció jelzőfényeként jelent meg, zökkenőmentesen ötvözve a formát és a funkciót, hogy újra definiálja a modern kert vagy terasz fogalmát. Ezek a sokoldalú szerkezetek azért váltak népszerűvé, mert képesek harmonizálni a természettel, miközben egy sor olyan előnyt biztosítanak, amelyek javítják az általános kültéri életélményt. Nézzük meg, hogy miért a bioklimatikus pergola kiváló választás azok számára, akik kültéri tereiket a kényelem, a stílus és a fenntarthatóság menedékévé kívánják alakítani.

 

Alkalmazkodó kialakítás - az esztétika találkozik a funkcionalitással

A bioklimatikus pergolák egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága az alkalmazkodó kialakítás. Ezeket a szerkezeteket állítható lamellákkal vagy lamellákkal tervezték, amelyek manipulálhatók a napfény, a szellőzés és az általános klíma szabályozására. Ez az alkalmazkodóképesség lehetővé teszi, hogy a környezetet saját igényeihez igazítsa, akár napsütötte teraszra vágyik egy lusta délutánhoz, akár árnyékos pihenésre a perzselő nyári hónapokban. A szerkezet finomhangolásának képessége az Ön egyedi igényeinek megfelelően zökkenőmentesen integrálja az esztétikát a funkcionalitással, dinamikus és érzékeny kültéri teret hozva létre.

 

Klímaszabályozás - Kényelem minden évszakokban

A bioklimatikus pergola zsalugáterei döntő szerepet játszanak a szerkezet alatti hőmérséklet szabályozásában. A forró nyári napokon a lamellák állíthatók, hogy bőséges árnyékot biztosítsanak, csökkentve a napsugarak intenzitását. Ezzel szemben a hűvösebb évszakokban a zsaluk kinyithatók, hogy meleget és napfényt kapjanak. Ez a klímaszabályozás nemcsak az Ön kényelmét növeli, hanem a hagyományos szezonális korlátozásokon túlmenően kiterjeszti a kültéri terek használatát is. Az eredmény egy kert vagy terasz, amely egész évben hívogató és élvezetes marad.

 

Energiahatékonyság - fenntartható, stílusos élet

Egy olyan korszakban, ahol a fenntarthatóság a legfontosabb szempont, a bioklimatikus pergolák a modern kertek környezetbarát kiegészítőiként ragyognak. Az állítható lamellák nemcsak optimalizálják a természetes fényt, hanem elősegítik a passzív fűtést és hűtést is, csökkentve a mesterséges klímaszabályozás szükségességét. A napfény és a légáramlás erejének hasznosításával ezek a szerkezetek hozzájárulnak az energiahatékonysághoz, csökkentik a szénlábnyomot és elősegítik a fenntarthatóbb életmódot. Egy olyan világban, amely egyre tudatosabb a környezeti hatásokkal szemben, a bioklimatikus pergola a felelős tervezés és a tudatos életmód bizonyítéka.

 

Kényelmes együttműködő megoldás az intelligens technológiával

Az okosotthonok korában a bioklimatikus pergolák sem maradtak el. Sok modern kialakítás intelligens technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a szerkezet jellemzőinek távvezérlését. Legyen szó a lécek beállításáról, a LED-es világítás vezérléséről vagy az integrált fűtőelemek kezeléséről, a kültéri terület egy gombnyomással történő kezelésének kényelme extra kifinomultságot ad kertjének vagy teraszának. Az intelligens technológiával való zökkenőmentes integráció nemcsak a funkcionalitást javítja, hanem a kortárs dizájn és az élvonalbeli innováció házasságát is példázza.

 

Többet élvezheti a szabadban töltött időt a kertjében

Végső soron a bioklimatikus pergola egy átjáró a még jobb kültéri életélményhez. Azáltal, hogy testreszabható és az éghajlatra érzékeny teret biztosítanak, ezek a szerkezetek elősegítik a zökkenőmentes átmenetet a beltéri és a kültéri élet között. Legyen szó hangulatos családi összejövetelekről, a magány nyugodt pillanatairól vagy pezsgő társasági eseményekről, a bioklimatikus pergola emlékezetes élményeket teremt a természet szívében.

A bioklimatikus pergola joggal érdemelte ki helyét a modern kert- és terasztervezés fókuszpontjaként. Alkalmazkodó kialakítása, klímaszabályozási képességei, energiahatékonysága, intelligens technológiával való integrációja és a kültéri életélmény fokozásának képessége lenyűgöző választássá teszik azok számára, akik a stílus és az anyag tökéletes elegyét keresik kültéri tereikben. Miközben egy olyan jövőt ölelünk fel, ahol elmosódnak a határok a beltéri és a kültéri élet között, a bioklimatikus pergola a kortárs elegancia emblémájaként áll a kültéri dizájn birodalmában.

 

Vissza a Bioklimatikus pergola oldalról a Kerti építmények kategória oldalra >

Vissza a Bioklimatikus pergola oldalról a Lampone bútor főoldalra >

 

Hasonló termékek
Adatok
Termék
Bioklimatikus pergola
Brand

A termék gyártója vagy márkája

Lampone Lifestyle
Súly
150 kg
Cikkszám
LAM561360
Vélemények
Webáruház készítés