Gázgrill, kerti grill Masport S/S 4

Vélemény írása a termékről

Gázgrill, kerti grill Masport S/S 4

AZ AL-KO Masport S/S 4 gázgrill, kerti grillsűtő megbízható és impozáns eszköz lesz a kerti partikon. Mindenki melékezni fog rá, hogy milyen finom ételeket készítettél nekik a kerti grillsütésen.

 

A gázrill jellemzői:

 • Kerámia bevonatú öntöttvas sütőfelület ( grill rács és sütőlap )
 • Megfordítható sütőlap: bordázott és sima oldal
 • 4 inox égőfej
 • Beépített gyújtóláng rendszer
 • Hőmérséklet kijelző
 • Kiegészítő oldalégő a további főzési lehetőséghez

 

Ez a modern grill kompakt, megbízható és designos. Közvetlenül az új-zélandi piacvezetőtől.

 

Kiváló minőségű MAESTRO gázgrill

Az új-zélandi piacvezető, Masport MAESTRO gázgrillje a legmodernebb paraméterekkel van felszerelve, amelyek időtállók. Mind a grill kinézete mind a technikai paraméterei nagyon meggyőzők. Ez a kompakt gázgrill kertjének szemet gyönyörködtető része lesz és hatékony támogatást nyújt az ételek elkészítésében.

 

MAESTRO gázgrill technika adatai

A grillt 4 magas minőségű, 304 típusú rozsdamentes acélból készült égő melegíti fel. Ez a grill továbbá egy kerámia hátsó égőt is tartalmaz, amely a megfelelő hőmérsékletet oldalról is a sütőtérbe vezeti. A beépített gyújtórendszer megbízhatóan működik a használat során. A sütési fokozat ellenőrzése a hőmérséklet kijelzőn lehetséges, ami a zárt fedélben van elhelyezve. A burkolat, a rács, továbbá a grill sütőlap zománcozott , ami hosszú élettartamot biztosít.
A jobb oldalon egy különálló kerámia főzőlap van szószok vagy egyéb ételek előkészítéséhez vagy melegen tartásához. A bal oldalon egy tárolórekesz található. A sütőtérben egy további felület van az ételek melegen tartásához. Kicsi, de lényeges elem a beépített sörnyitó. A gázpalackot egy zárható, dupla ajtós alsó szekrényben tárolhatja. A szállításhoz a grill 4 görgővel rendelkezik.

   

  A kerti grillezés egy nagyon jó alkalom, hogy a szabad levegőre néhány barátodat vagy családtagodat meghívd és közösen készítsetek és fogyasszatok jó néhány finom grillételt. Ahogy langyosodik az idő és a nap ereje már fűt bennünket, már kora tavasszal érdemes elkezdeni a Masport kerti grill használatát. Ezek az alkalmak feltöltik az embert és végre egészséges grill ételeket is fogyaszthatunk.

   

  Hívhatjuk bárhogy: gázgrill, elektromos grillsütő, kerti grillsütő, kerti grillező, grill sütő, épített kerti grill, elektromos grillező, grillsütők, gázos grillsütő, gáz grillsütő, gáz grill a végén mégis csak a finom grill ételek és a társaság a legfontosabb dolog.

   

  Amennyiben van kérdésetek hívjatok vagy írjatok bármely elérhetőségünkön.

  Vissza a Kerti grill oldalra a Masport S/S 4 kerti grill oldalról >>

  Vissza a főoldalra a Masport S/S 4 kerti grill oldalról >>

  Vélemény írása a termékről
  Név
  E-mail cím
  Üzenet
  Értékelés
  Vélemények a termékről
  Nincs vélemény a termékről
  Webáruház készítés