Christie elektromos kerti grill lap, szabadtéri beépíthető BBQ

A Christie kerti grill lap prémium, önálló kültéri elektromos grill berendezés, mely előregyártott, beépíthető termékekkel együtt rendelhető.

A készülék elérhető moduláris, A-sorozatú akadálymentesített megoldásként, vagy bármilyen egyedi szerkezetbe beépíthető, amely megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

A Christie CC2 Cooktop elektromos kerti grill és grillező kifejezetten közösségi használatra készült: könnyen karbantartható, robusztus és könnyen kezelhető.

Ennél az elektromos kerti grillnél egyetlen gombnyomással elindul a sütési ciklus, amely a gyárilag beállított idő után vagy a gomb újbóli megnyomásával ér véget. A dán téltől az ausztrál nyárig mindenhol megállja a helyét. Költséghatékony és könnyen telepíthető, ugyanakkor rendkívül robusztus, biztonságos és kevés karbantartást igényel, szinte bárhová felszerelhető.

 

Vissza a Kerti grill oldalra a Christie CC2 elektromos kerti grill oldalról >>

Vissza a főoldalra a Christie CC2 elektromos kerti grill oldalról >

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2022.03.30 23:45
 - Szabolcs
Szabolcs
2022.03.30 23:45
Egy fantasztikus prémium elektromos kerti grill lap, Balatonon egy kikötőben találkoztam vele, nagy társaságban grilleztünk rajta. Remélem egyre több helyen lehet majd ilyet használni.
Webáruház készítés