AL-KO robotfűnyíró Robolinho E 500 (119950)

Vélemény írása a termékről

AL-KO Robolinho E 500 robotfűnyíró

Az AL-KO Robolinho E500 robotfűnyíró egy igazán nagy segítség a közepesebb nagyobb kertekben. Egyszerűen lehet telepíteni a rendszert, amivel ki lehet jelölni a vágási zónát a robot részére. Csendesen jár, automatikusan visszamegy a töltőjére, ha az akkumulátort már tölteni kell. Az első használata előtt érdemes levágni a magasabb füvet. Ezt követően a fűnyíró robot, csak néhány milimétert fog folymatosan vágni a fűből. Így biztosítja hogy kerted állandóan egységesen nézzen ki és Te a teraszon olvashassál, beszélgessél vagy kávézhassál a fűnyírás helyett.

 

Az AL-KO Robolinho E500 robotfűnyíró főbb jellemzői:

 

 • Automatikus vágás 500 m² területig
 • A biztonsági érzékelő védi meg a lopástól és sérüléstől 
 • Kényelmes telepítés és használat
 • Erős dupla késes vágómű
 • Rugalmas mozgékonyság és alacsony súly

 

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® E 500 teljesen automatikusan ápolja a kertet. Élvezze a szabadidőt, míg a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet.

 

A tökéletes megoldás fűnyíráshoz - Robolinho® E 500 robotfűnyíró

Robolinho® E 500 fűnyírót mérnökeink Németországban fejlesztik és szakembereink Ausztriában gyártják. Így biztosítjuk mi az AL-KO Gardentechtől vevőinknek a legjobb minőséget. A tartós alkatrészek és a kifinomult technika megbízhatóvá teszi a Robolinho®-t a mindennapi gyepápolásban. A robotfűnyíró telepítése egyszerű, a bázisállomás felállítása gyors. Kifinomult szoftverünk és az egyszerű kezelés a kijelzőn keresztül megkönnyíti a gyepápolást, amikor és ahol Ön ezt szeretné.Robolinho® E 500 robotfűnyíró technikai adatai

 

Robolinho® 500 E-vel az intelligens gyepápolás valósággá válik. A robotfűnyíró halk és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB-es csendes motor biztosítja, amely a 2,5 Ah / 20 V-os erős és hosszú élettartamú lítium ion akkumulátor energiáját kapja. Ezáltal az AL-KO fűnyírórobotot gond nélkül lehet működtetni ünnepnapokon vagy éjjel. A 20 cm vágószélességgel párosított saját fejlesztésű mozgástechnológia akár 500 m² terület hatékony vágását biztosítja. Gond nélkül leküzdi az akadályokat mint pl. fákat vagy akár 45% emelkedőt.

Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 500 E-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

 

Funkciók

Hazatérés gombnyomásra

A Home (alaphelyzet) gombbal a fűnyírás bármikor megszakítható. A gomb megnyomása után a robotfűnyíró automatikusan visszatér a bázisállomásra.

 

Láthatatlan határok

A határoló kábelt csak egyszer kell a vágási terület köré kihelyezni, ez megbízhatóan rögzíti a munkaterület határait.

 

Önálló munkavégzés

Az áttekinthető kezelőfelületen a Robolinho programozása szinte gyerekjáték. Egyszerűen adja meg a robotfűnyíró működési idejét, és kész a programozás.

 

Jól kapaszkodik

Erős nyomaték alapkivitelben – gumiabroncsos kerekek gondoskodnak az erős nyomatékról és a jó talajkapcsolatról – emelkedőképessége 35%.

 

Vágási magasság

A vágási magasság egyetlen mozdulattal, egyszerűen és gyorsan beállítható.

 

Minőség

 

Kifinomult technika

A nyomtatott áramkör a Robolinho® rendszer kulcsfontosságú része, a teljesen automata napi üzem vezérlőegysége. Felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket, és mindig megfelelő időben tér vissza a bázisállomásra, ha utántöltésre van szüksége.

 

Tiszta megoldás

A dupla mulcskésrendszer csökkenti a ház szennyeződéseit, tökéletes vágásképet biztosít, és megtakarítja a levágott fű hulladékba juttatását.

Praktikus használat

Az áttekinthető és egyszerűen kezelhető kijelző megkönnyíti a beállítást és tájékoztat a fontos üzemállapotokról.

 

Technikai adatok

 • Cikkszám: 119950
 • EAN: 4003718356007
 • Termékcsalád: AL-KO
 • Akkumulátor típusa: 20 V / 2.25 Ah
 • Kések száma: 4
 • Gyepfelület (m²): 500
 • Vágószélesség cm: 20
 • f /perc: 4 000
 • Tömeg (kb.) kg.: 7,6
 • Műkődési/Töltési idő: 50/60 min
 • Lautstärke im Mähbetrieb: 60 dB(A)

 

Vissza a Kerti szerszámok oldalra a AL-KO Robolinho 500E robotfűnyíró oldalról >>

Vissza a Lampone webshop főoldalra a AL-KO Robolinho 500E fűnyíró robot oldalról >>

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2020.06.12 00:22
 - Szabolcs
Szabolcs
2020.06.12 00:22
A szomszédom egy ilyen AL-KO fűnyíró robotot használ, nagyon meg van vele elégedve. Én is nap mint nap látom és rendben teszi a dolgát, és csendesen :-) !
Webáruház készítés