Kocsibeálló ötletek

Kocsibeálló polikarbonát tetőpanellel, alumínium szerkezettel

 

A következő dolgokat keresitek a kocsibálló területen, aminek megfelel a kínálatunk:

 • Kocsibeálló
 • Modern kocsibeálló
 • Dupla kocsibeálló
 • Előkertbe kocsibeálló
 • Aluminium kocsibeálló
 • Acél kocsibeálló
 • Nyitott garázs
 • Nyitott garázs fémből

 

Fedett kocsibeálló, nyitott garázs a kertben

Nyitott garázs alumínium szerkezettel, polikarbonát tetőpanellel

A legtöbb autótulajdonos biztonságban akarja tartani autóját, még akkor is, ha leparkolja. A családi házzal, nyaralóval rendelkezők többféle autótároló megoldás közül választhatnak.

Természetesen a legideálisabb megoldás a házhoz, vagy akár attól külön épített garázs. Ez azonban a helyszűke, anyagi okok vagy a helyi építési előírások miatt nem mindig lehetséges. Ezekben az esetekben megoldást jelenthet a nyitott kocsibeálló.

A kocsibeálló különösen akkor ideális választás, ha a praktikum mellett az esztétika is fontos. Természetesen a nyitott kocsibeálló nem nyújthat olyan védelmet, mint egy zárt garázs, de átgondolt elhelyezéssel és kerttervezéssel praktikus és esztétikus járművédelmet tudunk kialakítani az időjárás és a természeti hatások ellen.

 

Nyitott garázs blog

A következő dolgokat keresitek a kocsibálló területen, aminek megfelel a kínálatunk:

 • Modern autóbeálló
 • Dupla kocsibeálló előkertbe alumínium 
 • Acél nyitott garázs
 • Nyitott garázs fémből

Mindannyian voltunk már olyan szituációban, hogy a nyár közepe beültünk az autónkba, és annyira forró volt minden, hogy egy pillanat alatt leizzadtunk. Télen pedig csak egy nagy havazás volt, és mielőtt elindulhattunk volna, fél óráig kellett takarítani a havat és kaparni a jeget a lefagyott szélvédőről. Kényelmetlen és időbe telik, amivel nem mindig rendelkezünk. Spórold meg ezt az időt és energiát a Palram kiváló minőségű nyitott garázs megoldásaival, amelyek minden évszakban védelmet nyújtanak Neked és autódnak.

Széles kínálatunk van a nyitott fém autóbeállókból, hiszen ezek bármit megvédhetnek a szedántól a terepjáróig, teherautóig, csónakig, traktorig, vagy akár az lakóautódat is, ezért ki lehet alakítani dupla beállót is. Remek megoldás egy zárt garázs nélküli otthon számára, kevesebbe kerül, és remekül mutat. Függetlenül attól, hogy melyiket választja; minden nyitott alumínium garázsunkat úgy tervezték, hogy az elkövetkező években is ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak.

A Palram mérnökei nagy teherbírású alumínium vázat és hihetetlenül rugalmas polikarbonát paneleket készítettek. Az alumínium kocsibeálló egy remek választás, mert rozsdamentes, karbantartásmentes és rendkívül masszív. A polikarbonát üvegszerű, gyakorlatilag törhetetlen polimer, így tökéletes anyag kültéri szerkezetekhez. A könnyű tetőpanelek jól biztosítják az üveg fényáteresztő előnyeit, ötvözve a nagy strapabírású UV álló felülettel.

A nyitott autóbeálló kínálatunkban találsz egy vagy két autó számára megfelelő, ívelt vagy lapos tetős, valamint két vagy négy oszlopos változatokat. Minden otthon felállítható autóbeállónkat, terasztetőnket, előtetőnket és kert pavilonunkat úgy tervezték, hogy könnyen összeszerelhető legyen, és gondtalan élményt biztosítson.

Alakíts ki biztonságos helyet a parkoláshoz, amivel megvéded autódat és megkönnyíted életedet.

 

Nyitott garázs

Nagyon sok mindent szoktatok még keresni nálunk, mint pl. nyitott garázs fémből, kerti, modern autóbeálló, polikarbonát, fém előtető,  féltető, aluminium autóbeálló, polikarbonát előtető házilag, garázs előtető, előtető tartó konzol,  kerti pavilon házilag, tető árak, féltető készítése házilag, grill pavilon, kerti garázs, kocsibeálló házilag, nyitott garázs, előkertek bejáratok. Mindegyikre tudunk ajánlani megoldásokat, nem minden termékünk van fenn még a webshopban, nyugodtan írjatok, hívjatok és kérdezzetek!

 

Nézd meg a termék adatlapját: Feria autóbeálló.

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

 

Vissza a Kocsibeálló ötletek oldalról a Kocsibeálló főoldalunkra >

Vissza az Autóbeálló ötletek oldalról a főoldalunkra >

Webáruház készítés