Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l

Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l
Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l
Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l
Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l
Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l
Dulux Nagyvilág Színei falfesték 5l

Dulux Nagyvilág Színei falfesték

A Dulux Nagyvilág Színei falfesték kiváló minőségű latex emulzió. Egyben légáteresztő és páraáteresztő is. A festékkel könnyen tudtok festeni, fedőképessége nagyon jó és a felület kivállóan ellenáll a letörlésnek és mosásnak. A Dulux színkeveréssel a kedvenc színedet kérheted, amivel széppé varázsolhatod otthonodat. Érdemes mindig 1 vagy 2 árnyalattal világosabbat kevertetni, mint ami pont tetszik, mert nagyobb felületen az fogja kiadni az általad kedvelt színt. A Lampone stílus alapján javasolt színek:

 

Dulux Nagyvilág Színei falfesték

Dulux falfesték javasolt színek

Felhasználás

A festéshez használj rövidszőrű hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is festhető, a festékszóró gép leírása szerint. Használat előtt keverd meg a festéket jól. Két rétegben ajánlott festeni, a második réteg előtt várjál 4 órát. Festéskor a szoba hőmérséklete +10°C és +28°C között legyen, a páratartalom meg 80% alatt. Ezt az ablakok kinyitásával lehet könnyedén elérni, egy aránylag száraz napon. A festék fedése az fal minőségétől függően változhat. A kiválasztott színtónust a festék a száradás követően éri el, ami akár 28 nap is lehet.

 

Biztonság

Gyermekektől tartds távol. Kerüld a bőrrel és szemmel való érintkezést  Csatornába ne engedd le a maradékot. Ha véletlebnül lenyeled azonnal orvoshoz kell fordulni, a festékes dobozt a címkével az orvosnak meg kell mutatni.

 

Tippek & Trükkök

A felület előkészítése

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, új vakolás esetén a felület 3-4 hét után festhető. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó, vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.

Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

 

Vissza a Dulux Nagyvilág Színei falfesték oldalról a Falfesték kategóriára >>

Vissza a Dulux Nagyvilág Színei falfesték oldalról a Lampone főoldalra >>

8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Brand

A termék gyártója vagy márkája

Dulux
Súly
5kg
Brand
Dulux
Cikkszám
LAM917357
Vélemények
Webáruház készítés