Bejárati ajtó napellenző, terasz dekorációs ötletek

Előtető polikarbonát tetőpanellel, alumínium szerkezettel

Téglalap alakú, rozsdamentes acél előtető

 

Rozsdamentes acél előtető

Klasszikus és stabil L alakú tartó fém gerenda konstrukció átlátszó vagy matt laminált üvegburkolattal! Állítható magasságú fali tartójával az acél tető különösen jól illeszthető az meglévő szerkezethez, mint például a meglévő fagerendák vagy beton áthidalók. Az időtlenül elegáns dizájn kiemeli háza bejáratának egyediségét.

 

Prémium előtető téglalap alakú

A jellegzetes téglalap alakú bejárati ajtó tetővel az idősebb épületeknek is könnyedén stílusos és divatos megjelenést adhatunk. A divatos ernyő két 160 és 200 cm-es szélességben kapható, opcionálisan oldalfalakkal vagy anélkül. A előtető bármely oldalán oldalsó vízelvezetővel rendelkezik. A Bauhaus stílus jellemző erre a baldachin sorozatra. A tiszta, egyenes vonalak és formák, amelyek a lényegre összpontosítanak, lenyűgöző választ adnak. A klasszikus és a modern keveréke újra életstílussá válik. Ugyanolyan népszerűek a régi épületekhez, mint a modernekhez. A téglalap alakú előtető új külsőt kölcsönöz otthonának, és a bejárati rész építészetét is megkoronázhatja a klasszikus-modern dizájnnal.

A előtető antracit színű, porszórt alumíniumból készült, és EPS szigetelőlapokkal van feltöltve, így biztosítva a maximális méretstabilitást. De ez még nem minden: a szigetelő panelek arról is gondoskodnak, hogy a tetőre érkező esőcseppek ne okozzanak felesleges zavaró zajokat. További remek ötlet mindkét modellben a közvetlenül integrált, erőteljes LED világítás, amely a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett biztosítja a bejárati terület jó megvilágítását. Megspórolhat magának egy további kültéri lámpát. Előtetőink opcionálisan bővíthetők függőleges oldallappal. Ez az oldallap megrendelhető beépített postaládával vagy anélkül.

 

Amit nagyon gyakran kerestek nálunk:

 • Fémvázas kész előtetők
 • Olcsó, akciós polikarbonát előtető árak
 • Íves, alumínium polikarbonát előtető profil és árak
 • Fémvázas modern előtető, egyedi megoldások
 • Praktiker, Obi, Bauhaus előtető

Ezekben a keresési kategóriákban mind találtok terméket, megoldást a Lampone Lifestyle Webáruházban.

 

Tavaszi terasz dekorációs ötletek

A tavasz remek alkalom arra, hogy feldíszítsd teraszodat, és friss, új energiát vigyél kültéri teredbe. Íme néhány ötlet a teraszok tavaszi díszítésére:

 1. Adj hozzá egy kis zöldet: Hozd a tavasz szépségét teraszodra néhány cserepes növény és virág hozzáadásával. Válassz színes és illatos növényeket, például tulipánokat, nárciszokat és jácintokat, hogy vidám és hívogató légkört teremtsen.
 2. Frissítsd fel a kinti bútorokat: Adj új külsőt kerti bútoraidnak színes párnák, asztalterítők vagy díszdobozok hozzáadásával. Válassz élénk színeket, hogy ragyogó energiát adjon terasznak.
 3. Hozz létre egy hangulatos ülőhelyet: Rendezd úgy a bútorokat, hogy az ösztönözze a pihenést és a beszélgetést. Szerezzél néhány kényelmes széket és egy kis asztalt, ahol elfogyaszthattok egy csésze kávét vagy egy pohár bort a családdal és barátaiddal.
 4. Alakíts ki egy finom hangulatvilágítást: Használj változatos lámpákat vagy gyertyákat, hogy meleg és hívogató légkört teremtsen a teraszon esténként. Lágy fényt biztosítsanak, ami otthonossá és romantikussá teszi a teret.
 5. Rakjál ki néhány műalkotást: Akassz fel néhány alkotást vagy egy tükröt a terasz falára, hogy fókuszpontot hozzon létre, és vizuális érdeklődést keltsen. Válassz olyan darabokat, amelyek ellenállnak az időjárásnak.
 6. Természetes anyagok használata: Használj természetes anyagokat, például rattant, fonott vagy bambusz felületeket, hogy textúrát és laza hangulatot adjon a térnek. Ezek az anyagok tökéletesek tavaszra, mert nyugodt és természetes légkört teremtenek.

 

Vissza a Bejárati ajtó napellenző oldalról az Előtető főoldalunkra >

Vissza a Bejárati ajtó napellenző oldalról a főoldalunkra >

 

Webáruház készítés