Lampone otthon, lakásdekoráció és kert blog

Terasztető polikarbonát lemez tetőpanellel

2022.09.11 09:00
Lampone
Terasztető polikarbonát lemez tetőpanellel

Terasztető fémből polikarbonát tetővel

Az ősz mindig a kertrendezés, terasz átalakítás időszaka. Ezért is készültünk Nektek egy kis áttekintéssel, a terasztető, teraszfedés ötletek bemutatásával. A Lampone Webshopban a legmagasabb minőségű teraszfedéseket találjátok meg nagyon széles méretválasztékban.

Terasztető fémből polikarbonát lemez tetővel, teraszfedés ötletek

Terasztető fémből, polikarbonát lemez tetőpanelekkel

A Lampone Lifestyle webáruház legújabb termékkategóriája a terasztető.

Terasztető fémből, teraszburkolati ötletek

Polikarbonát terasztető fémből, teraszburkolati ötletek A Lampone Lifestyle webáruház legújabb termékkategóriája a terasztető. Kínálatunkban elsősorban polikarbonát panelekkel ellátott alumínium terasztetők találhatók, amelyek áttetszőek, de a káros UV sugarak 90%-át kiszűrik. Így egész évben megvéd minket a forró nyári napokon és a kertben. Természetesen egész évben tartósan beépíthető, hiszen az esős és hideg évszakban védi teraszát és növényeit, így esős időben is ki lehet ülni a teraszra. Egyes modellekhez oldallapokat is kaphatunk, melyeket a szél irányába szerelve megóvjuk teraszunkat a masszívabb északi szelektől.

Az alumínium teraszburkolat szerkezete nagyon masszív és robusztus, lábai a terasz aljához, a kereszttartó kiinduló eleme pedig a ház homlokzatához rögzítve van, így tulajdonképpen egy időtlen szerkezetet kapunk. Amellett, hogy ezek a teraszburkolatok robusztusak, nagyon szépen belesimulnak a környezetbe, és ékei lesznek házának vagy lakásának.

Fém terasztető kínálatunk

Tekintse meg teljes kínálatunkat, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb verziót. A terasztető felépítése a szerelési útmutató alapján nagyon egyszerű, háztartási eszközökkel két ember is könnyedén összerakhatja. Ezeken kívül más teraszburkolati ötletek is lehetnek, tudomásul kell venni, hogy a gyári terasztető lesz a legtartósabb, minimális karbantartással/tisztítással.

A terasz védelmén kívül teraszburkolat és teraszponyvák is használhatók teraszárnyékolás kialakítására, hiszen a legtöbb változatunkhoz külön is rendelhető a tető alá szerelhető teraszárnyékoló vászonredőny. Emellett persze vannak más teraszárnyékoló ötletek is, például a legmelegebb nyári hónapokban a polikarbonát tető fölé natúr színű napvitorlát szerelhetünk fel. Ezzel biztosítható, hogy se az eső, se az erős napsütés ne zavarja a teraszon eltöltött időt.

A Feria terasztető a legnépszerűbb a Lampone Webáruházban. Ez az alumínium, polikarbonát terasztető, polikarbonát teraszburkolat 10 év garanciával rendelkezik, és az egyik legimpozánsabb megoldás a teraszburkolatok világában.

A termék jellemzői

A Lampone Életmód Webáruházban modern technológiájú, de klasszikus megjelenésű Palram terasztető termékek találhatóak kínálatunkban. Nagy előny, hogy a gyártó 7-15 év garanciát ad a különböző teraszburkolati változatokra. A kínálatban megtalálhatók alumínium és polikarbonát terasztető változatok is, az egyszerű kicsitől a luxus nagy méretig. A polikarbonát panelek nagy fényáteresztő képességgel rendelkeznek, de kiszűrik a káros UV sugarak 90%-át. A teraszburkolat és a terasztető összeszerelése és beszerelése a mellékelt útmutató alapján otthon is elvégezhető, de ajánlhatunk partnercéget is, aki a megvásárolt terméket gyorsan felszereli és szakszerűen a helyszínre szállítja.

A Feria 4m x 4,25m terasztető általában az érdeklődés középpontjában áll. Ez a termék a következő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Palram Canopia Feria 4 × 4,25 teraszburkolat főbb jellemzői: Rendkívül tartós, az iparági átlagot meghaladó vastagságú por szórt alumínium profilokból, korrózióálló horganyzott acél vasalatokból és mm-es törhetetlen polikarbonát tetőpanelekből 8 db UV-álló légkamrák. A vízálló polikarbonát tetőpanelek felülről, a szerelés során gumi kalapáccsal helyezhetők be. Időjárásálló és karbantartásmentes.

A tartóoszlopok szélességben és mélységben, a falprofil pedig magasságban állíthatók, így a Feria termék a helyszíni körülmények széles skálájában beépíthető. A polikarbonát-alumínium tető külső profilja összegyűjti az esővizet, amely a teraszburkolat mindkét végén található állítható kifolyókönyökökön (50 mm átmérőjű) keresztül távozik. (A függőleges ereszcsatorna nem része a terméknek.)

Az összeszerelés egyszerű a részletes összeszerelési útmutatóval. A csavarokat és a rögzítőkészletet a csomag tartalmazza. (Kivételt képeznek a hőszigetelt homlokzatokhoz szükséges speciális tiplik és csavarok, amelyeket a helyi előírásoknak megfelelően szaküzletben külön kell megvásárolni.)

Széles méretválaszték: 3 m mélység - 3 m x 3 m; 3 m x 4,25 m; 3 m x 5,46 m 4 m mélység - 4 m x 4,25 m és 4 m x 1,81 m

Kiegészítő elemek a Feria terasztetőhöz

A fenti méretek kombinálásával további hosszban készíthetők teraszburkolatok, amelyekhez esetenként külön csatlakozókészlet szükséges. Tartozékként egy oldalpanel is rendelhető, amely megakadályozza az oldalsó szél áramlását.

A kiegészítőként megvásárolható árnyékoló vászon szett teraszárnyékolási megoldást nyújt az erős nyári napsütés és UV sugárzás ellen. Hangulatos esti világítás külön is megvásárolható a tetőhöz. Ez a LED világítás készlet távirányítóval szabályozható.

Nézzétek meg a gyártó oldalát is Palram Canopia >

Az általunk forgalmazott fém terasztető típusok a következők:

  1. Feria
  2. Stockholm
  3. Sierra

A leggyakrabban a Feria 4m x 4,25m szökött az érdeklődés középpontjában lenni. Ennek a terméknek a következő tulajdonságai vannak.

Terasztető, nyitott kocsibeálló fémből.

Nézd meg a termék adatlapját: Feria terasztető

Nézzétek meg a kis videót, hogy milyen egyszerű összeszerelni és felállítani > !

 

Vissza a Lampone Blog oldalra a Terasztető fémből polikarbonát tetővel oldalról >

Vissza a Lampone fő oldalra a Terasztető fémből polikarbonát tetővel oldalról >

 

 

Webáruház készítés