Online marketing képzés, tanácsadás

Online marketing képzés, tanfolyam

Online marketing képzés, tanfolyam, tanácsadásHamarosan elindítunk online marketing képzés távoktatást. Ez egy olyan online tanfolyam sorozat lesz, ami kezdőket fog eligazítani a digitális marketing világában. A következő időszakban fogunk publikálni egy tanfolyam vázlatot. Ebben majd áttekintehtitek, hogy miből fog összeálni a tudás, amire szükséged van a kisvállalkozásod digitális fejlesztéséhez.

A tanfolyamok 1:1 -ben zajlanak jelenleg, azaz Messengeren, Zoom-on keresztül 1-1 órában elmondjuk az adott témakört, személyre szabott, azaz az adott weboldalra vonatkozó javaslatokkal.

Az online marketing képzés, tanácsadás témakörök

A vállalat digitális átalakítása, optimalizálása

 1. Márka építés bevezetés
 2. Vevői élmény és elégedettség
 3. SEO bevezetés
 4. Kulcsszó kutatás
 5. Kulcszó használat
 6. Tartalom marketing bevezetés
 7. Tartalom szerkesztési tanácsok
 8. Link építés bevezetés
 9. Google Analytics beállítások és használat
 10. Google Search Console beállítások és használat
 11. Személyre szabott online marketing tanácsadás

Google és közösségi oldalak használata

 1. Google üzleti oldal
 2. Facebook oldal
 3. YouTube csatorna
 4. Instagram oldal
 5. LinkedIn  oldal
 6. Fizetett hirdetések

Tartalom marketing részletek

 1. Hogyan érjünk el jobb helyezést?
 2. Tartalom típusok
 3. Partnerek bevonása

Webshop átlakítás, optimalizálás

 1. Értékesítési csatornák
 2. Marketing csatornák
 3. Tartalom készítés
 4. Konverziós ráta optimalizálás
 5. Fizetett hirdetések

A digitális marketing világa, módszertana, eszközei és szereplői sok mindenki számára ismertek. Ennek ellenére a legtöb kis, közepes és nagy vállalat sem hasznája ki a lehetőségeit megfelelő mértékben. A mi üzleti partnereink egytől egyig elégedettek, hiszen az elmúlt években közös üzleti sikereket értünk el. A marketing ügynökségek nagy része átlagos teljesítményt ad le, nem tud olyan személyre szabott megoldásokta adni mint mi. A cégek weboldalainak, webshopjainak optimalizálása a legtöbb esetben eddig elmaradt, ami az alapja egy bármilyen online stratégiának.

Ennek hiánya miatt sok esetben nem működnek a felhasznált eszközök, módszerek megfelelően, hiszen maga az alap nem megfelelő minőségű. Sokan azt hiszik, hogy egy weboldalnak, webshopnak szépnek és modernnek kell kellnie és akkor már jönnek a látogatók és a vevők. Van jó néhány példánk a közelmúltból, ahol ez bebizonyosodott, hogy a legújabb weboldalak is sokszor a szépség mellett nem alkamasak a megfelelő árbevétel termelésre.

Amennyiben többet szeretnél erről megtudni keressél bennünket bármelyik elérhetőségünkön és segíteni fogunk. Készítünk számodra egy teljesen ingyenes digitális marketing elemzést. Ebből meg fogod tudni, hogy hol vagy most és hova juthatsz el 6-9 hónap alatt.

Vissza a Lampone Online marketing tanácsadás főoldalra a képzés, tanfolyam oldalról >>

Webáruház készítés