Online marketing állás

Online marketing állás

Online marketing tanácsadás állásOnline marketing állás nyílik az ügynökségünknél. Hamarosan szükségünk lesz egy junior marketing tanácsadóra az ügyfeleink irányában történő megnövekedett munkamennyiség ellátásának támogatásához. Eleinte részfeladatokat fogsz kapni, és azok precíz elvégzését követően fogunk komplexebb feladatokat adni. Hamarosan részletesebben is leírjuk a feladataidat. Ezekben elemzések, tartalom készítés, weboldal tartalom szerkesztés és még sok más hasonló feladat lesz. A web oldal fejlesztéshez nem kell értened, de menet közben apróbb részletekkel kapcsolatba fogsz kerülni.

Online marketing tanácsadás

Az online marketing tanácsadás állás a legidőszerűbb 2021-ben több tényező miatt is. A kialakult járvány helyzet ráébresztette az embereket kér olyan dologra is, ami jelentősen kedvez ennek a területnek. Az egyik a "home office", az otthoni munkavégzés lehetősége. Ezzel a munkával nem vagy helyhez kötve, csak azt kell tudni feldolgozni, hogy egyedül is minden feladatodat el tudo végezni. A másik terület az Internet és a Webáruházak, Webshopok használatának markáns növekedése. Ez rádöbbenti a cégeket, hogy aki nem elég erős az online világban, az le fog maradni. Azaz egyre növekvő piacon dolgozunk és teljesen rugalmasan.

Két lényeges dologra kell figyelni. Az egyik az, hogy az digitális marketing képzés folyamatos legyen, beépüljön a mindennapjaidba. Ezt úgy lehet elérni, hogy minden nap 1-2 órát rá kell áldozni, hogy a különböző apró területeket megtanuld. Ezt követően azonnal ki is kell próbálni a technikákat, hogy beléd ivódjon a helyes használat. A különböző területeket áttanulmányozhatod az online képzés menüpontunk alatt.

A másik lényeges dolog a precizitás. Nem elég csak megtanulni és csinálni, amit tanultál, hanem nagyon precízen kell elvégezni az összes feladatot. Itt nincs lehetőséged hibázni, ha csúcsra akarsz juttatni egy vállaltot. A Google robot nem fog hibázni, az mindent átnéz és valami vagy tökéletes, vagy hiányos és hibás! A második esetben nem teszel semmi mást csak dolgozol egy munkakörben, de nem érsz el átütő eredményt. Tehát a digitális marketing munkának az egyik legnagyobb sikertényezője a precizitás és a kitartás.

Ha érzel magadban ilyen ambíciót akkor jelentkezzél nálunk és beszélgessünk el arról, hogy mit gondolsz a jövő 5-10 évedről :-) ! Várunk szertettel. Üdvözlettel, Bellágh Szabolcs - Lampone Digitális Marketing ügynökség

 

Vissza a Lampone Online marketing tanácsadás főoldalra a marketing állás oldalról >>

Webáruház készítés