Gardena robotfűnyíró Sileno minimo 250

Gardena robotfűnyíró Sileno minimo 250

Gardena robotfűnyíró Sileno minimo 250

A robotfűnyíró kényelmet, jó életminőséget és több szabadidőt biztosít. A gép alkalmas összetettebb és nagyobb gyepfelületek nyírására is.

Az innovatív GARDENA robotfűnyíró Sileno minimo 250 Ön helyett végzi el a fűnyírást: önállóan nyírja le a füvet, amíg Ön pihen, vagy más tevékenységet végez. A szabad mozgásmintának köszönhetően az Sileno minimo 250 kb. 250 m2 gyepfelület nyírására ajánlott – hatékonyan, megbízhatóan, keréknyom-mentesen. Az eredmény mindig tökéletesen ápolt gyep.

Töltés

Szükség esetén a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomásra töltődni. Az egyszerűen telepíthető határoló vezeték határozza meg az Sileno minimo 250 munkafelületét. A robotfűnyíró folyamatosan nyírja a gyepfelületet borotvaéles pengéivel; a visszahulló fűnyesedék természetes zöldtrágyaként funkcionál (mulcsozó funkció). A kések fölötti védőlemez védelmet nyújt a késeknek durva felületen. A vágási magasság egy forgógomb segítségével egyszerűen beállítható 2 – 5 cm között.

Programozás

Nyolc kilogrammos súlyával akár 25%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Programozása hihetetlenül egyszerű és gyors. A nagy billentyűzet és kijelző segítségével különböző fűnyírási időtartamot és napot tud beprogramozni. A menü követése egyértelmű. Programozás után az Sileno minimo 250 automatikusan elindul a beállított időpontban, akkor is, ha éppen esik az eső. A nagy teljesítményű, egyszerűen kezelhető lítium-ion 18 V / 1,6 Ah akkumulátor megbízható, energiatakarékos üzemmódot garantál. Az Sileno Life 1000 nagyon halkan, károsanyag kibocsátás nélkül dolgozik.

Működés

Rendkívül érzékeny ütközésérzékelő és a határoló vezeték segíti az Sileno minimo 250 fűnyírót a kertben található akadályok kikerülésében. Emelés- és borulásérzékelő, illetve a pengék és a ház közötti nagy távolság garantálja a még nagyobb biztonságot emberre és állatra egyaránt. Például ha a fűnyírót felemelik, a pengék azonnal megállnak, megelőzve így a sérüléseket. A robotfűnyírót ezen túl a nagy, egyszerűen hozzáférhető stop-gombbal is meg lehet bármikor állítani.

Tulajdonságok

A Gardena Sileno minimo 250 rugalmas, így szinte bármilyen kerttípushoz alkalmazható robotfűnyíró. Másodlagos gyepfelületek nyírásához 2 távoli indítási ponttal rendelkezik, ami még bonyolult kertekben is garantálja a fűnyírást. A robotfűnyíró kompletten töltőállomással, elektromos vezetékkel, határoló vezetékkel, rögzítő tüskével, tartalék pengékkel, vízmentes csatlakozóval és csatlakozóval kapható.

Fáradtság nélküli fűnyírás - élvezze szabadidejét

Ideális összetettebb kertek nyírásához

Ez a GARDENA robotfűnyíró tökéletes választás közepes méretű kertekhez. Nagyobb vágási kapacitásának köszönhetően összetettebb területek nyírására is alkalmas. A késtartó lemezen található védőlemez csökkenti az energiafogyasztást, illetve védi és tisztán tartja a késtartó lemezt.

Esőben is dolgozik

Nincs az a nyári időjárás, ami ártana a GARDENA robotfűnyírónak. Úgy tervezték, hogy folyamatosan tudjon dolgozni felügyelet nélkül, az időjárástól függetlenül.

Lopás elleni védelem

A lopás elleni funkciók, telepítő zár és PIN-kód megbízható lopás elleni védelmet biztosítanak.

Halk, nincs károsanyag-kibocsátása és energiatakarékos

Ez a robotfűnyíró jelentősen csendesebb, mint egy közönséges elektromos, akkumulátoros, vagy benzines fűnyíró és nagyon alacsony energiafogyasztású.

Műszaki adatok

 • Cikkszám 15201-32
 • EAN-kód: 4078500053099
 • Hatékonyság
 • Munkaterület-kapacitás 250 m2 ±20%
 • Feltöltő rendszer Automata
 • A munkaterület maximális emelkedése 25 %
 • Maximális emelkedés a határvezetéknél 10 %
 • Termék
 • App controlled GARDENA Bluetooth® App
 • Információs panel None
 • Időzítő Igen
 • Fogantyú típusa Integrált
 • Firmware Update USB
 • Protection index (IP Code) IPX5
 • Motor és vágórendszer
 • Vágási rendszer 3 pivoted cutting blades
 • Vágási magasság, min.–max. 20-45 mm
 • Vágási szélesség 16 cm
 • Biztonsági funkciók
 • Vészjelzés Nem
 • PIN kód Igen
 • Emelésérzékelő Igen
 • Borulásérzékelő Igen
 • Telepítési kiegészítők
 • Hurokvezeték 150 m
 • Rögzítő szegek 150 db

   

  Vissza a Kerti szerszámok oldalra a Gardena robotfűnyíró oldalról >>

  Vissza a főoldalra a Gardena robotfűnyíró oldalról >>

  289 900 Ft
  Kedvencekhez
  Ajánlom
  Nyomtat
  Összehasonlítás
  Kérdés a termékről
  Részletek
  Hasonló termékek
  Adatok
  Vélemények
  Részletek

  Halk üzem, sokoldalúság és intelligens kivitel jellemzi a GARDENA SILENO minimo 250 robotfűnyírót. A SILENO minimo ideális közepes méretű gyepekhez, ötvözi a nagy teljesítményt és a precizitást a kényelmes fűnyírással. Kezdjünk hozzá! Vedd kézbe a telefonod, add meg a gyep méretét, a fűnyírás napjait és a kívánt kezdési időt a GARDENA Bluetooth® alkalmazásban. Az intuitív GARDENA Bluetooth® alkalmazás a telepítés minden lépésén végigvezet. A robotfűnyíró összeállítja a nyírási ütemtervet és gond nélkül kész az indulásra. A SILENO minimo egyszerűen és kényelmesen irányítható a Bluetooth®-on keresztül akár 10 méteres távolságból is. A fűnyíró robot kikalkulálja az optimális vágási időt és a GARDENA Bluetooth® alkalmazás az ütemezési segéddel segít a kertet rendben tartani. A fűnyíró kategóriájában a legalacsonyabb, mindössze 57db(A) zajszinten dolgozik, a különösen halk motornak köszönhetően. Te és a szomszédaid is nyugodtan lazulhattok a kertben még akkor is, ha a fűnyíró éppen dolgozik. A kifinomult CorridorCut gond nélkül elvezeti a robotfűnyírót keskeny, akár mindössze 60 cm széles átjárókban és szűk fordulókban. A CorridorCut kivezeti a robotfűnyírót még a trükkös zsákutcákból is. A SensorControl segítségével a robot meg tudja ítélni, hogy milyen gyakran van szükség fűnyírásra; és pontosan a fű növekedéséhez igazítva, a megfelelő gyakorisággal indul útnak. Ez az okos kis segítőtárs a lehető leghatékonyabban vágja a füvet. A rettenthetetlen SILENO Sileno minimo önállóan, az időjárástól és a tereptől függetlenül dolgozik (Auto Weather and Terrain) akár esik, akár süt a nap. Az okos robotfűnyíró észreveszi, ha a föld fagyos vagy túl jeges és addig vár, szüneteltetve a programját, amíg a talaj ki nem olvad. A határoló vezeték jelzi a SILENO minimo számára, hogy a kert melyik részén kell füvet nyírni. A vezetőszál pedig megbízhatóan és teljesen automatikusan vezeti végig a robotfűnyírót a munkaterületen. A fűnyírónak nem okoz gondot, hogy keskeny helyeken átférjen vagy akár 35 fokos emelkedőkkel és lejtőkkel megbirkózzon. A munka végeztével a szorgalmas kertészrobot visszatér a töltőállomásra a jól megérdemelt pihenésre és töltésre. Teljesen önállóan nyír füvet, hogy több időd maradjon azokra a dolgokra, amiket szeretsz a kertedben. A SILENO minimo egyszerűen, tömlővel tisztítható; ennél könnyebb már nem is lehet. Igazán egyszerű a fűnyírás a SILENO minimoval. Dőlj hátra, pihenj, és hagyd a robotfűnyíróra a nehéz munkát. A gyep mindig tökéletes látványt nyújt a SILENO minimoval: AZ intelligens robotfűnyíró. SILENO.

  Nagy teljesítményű robotfűnyíró kis pázsitokhoz Csendes, sokoldalú és intelligens kis kerti segéd – ez a GARDENA SILENO minimo 250 robotfűnyíró. A SILENO minimó ideális közepes méretű pázsitokhoz, mivel ötvözi a nagy teljesítményt és a pontosságot a kényelmes nyírással. Kezdd el! Vegye elő okostelefonját, és a GARDENA Bluetooth® alkalmazás segítségével adja meg a pázsit méretét, a kívánt nyírási napokat és a kezdési időpontot. A GARDENA Bluetooth® alkalmazás intuitív módon, lépésről lépésre végigvezeti Önt a kezdeti telepítésen. Az Ön robotfűnyírója beállítja az ütemezést, és gond nélkül indulhat. A SILENO minimo készüléket egyszerűen és kényelmesen vezérelheti Bluetooth®-on keresztül akár 10 m távolságból. A fűnyíró robot kiszámítja az optimális fűnyírási időt, a GARDENA Bluetooth® alkalmazás pedig az ütemező asszisztens segítségével segít rendben tartani kertjét. A különösen csendes motornak köszönhetően ez a fűnyíró a legjobb zajszinttel rendelkezik, mindössze 57 dB(A) kategóriájában. Ön és szomszédai pihenhetnek a kertben, még akkor is, ha a robot dolgozik. A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót szűk helyeken és szűk sarkokban történő vágás közben, mindössze 60 centiméteres szélességben a határolóhuzalok között. A CorridorCut ügyesen vezeti ki a robotfűnyírót a trükkös zsákutcákból is. A SensorControl segítségével a robot maga dönti el, hogy milyen gyakran nyírja a füvet, és pontosan a fű növekedésének megfelelő gyakorisággal indul el. Okos kerti segédje nagy hatékonysággal nyírja a füvet. A rettenthetetlen Auto Weather and Terrain keményen dolgozik, a SILENO minimó önállóan elindul és lenyírja a füvet, bármilyen időjárási körülmények között is, legyen szó esőről vagy fújásról. Az intelligens robotfűnyíró észleli, ha a talaj fagyos vagy túl jeges, és leállítja a programot, amíg a talaj fel nem olvad. A határolóhuzal jelzi a SILENO minimónak, hogy a kert melyik részét kell nyírni. Hasonlóképpen, a vezetőszál megbízhatóan és teljesen automatikusan vezeti a robotfűnyírót minden munkaterületen. A fűnyírónak nem okoz gondot a szűk helyeken való átpréselés és akár 25 százalékos lejtőn vagy lejtőn való felmászás. A munka végeztével a szorgalmas robotkertész visszatér a töltőállomáshoz egy jól megérdemelt feltöltésre. Teljesen önállóan nyír, így több ideje marad a kertben azzal foglalkozni, amit szeret. A SILENO minimót kerti tömlővel könnyű tisztítani, ennél egyszerűbb nem is lehetne. Élvezze a kertben eltöltött időt a SILENO minivel; dőljön hátra, lazítson, és hagyja, hogy a kis robotfűnyíró elvégezze helyetted a kemény munkát. A SILENO minimóval a pázsit mindig csodálatosan ápoltnak tűnik: AZ intelligens SILENO robotfűnyíró.

  Hasonló termékek
  Adatok
  Brand

  A termék gyártója vagy márkája

  Gardena
  MPN
  1 520 132
  Brand
  Gardena
  Cikkszám
  LAM886885
  Vélemények
  Webáruház készítés