Gardena fali tömlődob 30 RollUp L

Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m
Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m
Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m
Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m
Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m
Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L 30m

Gardena fali tömlődob, tömlődoboz RollUp L

A GARDENA falra szerelhető tömlődob, tömlődoboz 30 RollUp L nagyon kényelmessé és egyszerűvé teszi a kerted öntözését. A tömlődob visszatekeri a tömlőt automatikusan helyetted.

A praktikus tömlődob falra szerelhető, és elforgatható 180 fokban. A tömlő egy kis rántás után kényelmesen, automatikusan visszatekerhető, és max. 50 cm-ként megállítható. A nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2"-os) tömlő megfelelő öntözési körülményeket biztosít. A tömlő kis rántásával a zár kiold, és a roll-up automatika működésével a tömlő feltekeredik a tömlődobba. Így nincs szükség hajlongásra és tekergetésre,  azaz kényelemben, bosszankodás nélkül tudod a kert öntözését rendszeresen elvégezni.

Technikai adatok

  • Max. kapacitás: 13 mm (1/2") 30 m / 114,83 Láb
  • Motoros: Rugó
  • Tömlő hossza: 30 m / 114,83 Láb
  • Tömlő átmérő szimpla: 13 mm / 0,51 coll

Vissza a Kerti szerszámok oldalra a Gardena fali tömlődob oldalról >>

Vissza a Lampone webshop főoldalra a Gardena fali tömlődob oldalról >>

89 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

További információk

A tömlő hosszúságához igazított beépített acél rugók egyenletes és nagy erejű visszahúzást biztosítanak. A tömlővezető megakadályozza a tömlők csavarodását és tekeredését. A tömlődob használata után a csatlakozótömlőt az utáncsepegés-gátlóra lehet csatlakoztatni, mely megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. További előnyök: locsolókat, öntözőket, mosókeféket tud tárolni a praktikus tárolókon. Télen az ergonomikus hordozófogantyú segítségével a tömlődob egyszerűen levehető a tartóról, hogy fagymentes helyen lehessen tárolni. A fali tömlődob készre szerelt állapotban: 30 m minőségi tömlővel, 2 m csatlakozótömlővel, 8114 cikkszámú locsolóval, és a szükséges eredeti GARDENA rendszerelemekkel: három csapelemmel (cikksz. 900, 901, 902), egy tömlőelemmel (cikksz. 915) és egy vízstopos tömlőelemmel (cikksz. 913). A csomagban található fali tartó csavarokkal, tiplikkel és szerelési segédlettel a falra szerelés nagyon egyszerű. Az öntözés ilyen egyszerű is lehet - a Comfort fali tömlődob 30 roll-up automatic használatával.

Sokoldalúan használható és könnyen szállítható

A fali tartóval lehetséges: A falra szerelve 180°-ban elforgatható. Ez megakadályozza, hogy a tömlő locsolás közben megtörjön és a fal felé fordítva helytakarékosan tárolható. A fali tömlődob télen egyszerűen leakasztható a tartóról és fagymentes helyen tárolható.

Minden elérhető

A tömlő és a különböző csatlakoztatható eszközök mindig ott vannak, amikor szükség van rá. Mivel a locsoló és a mosókefe is a fali tartóra akasztható.

Nem csavarodik, nem törik meg, nem lesz piszkos a kezed

A 30 m-es kerti tömlő egy szempillantás alatt használatra kész, amikor szükség van rá, a kívánt hosszban. Egy apró húzó mozdulat a tömlőn és az máris magától feltekeredik. A beépített tömlővezető megakadályozza, hogy a tömlő megcsavarodjon vagy megtörjön.

Mindent tartalmaz, használatra kész

Mindent tartalmaz: A fali tömlődob tartalmazza a dobozt, a tömlőt, a locsolót és a fali tartót. A 2 m hosszú csatlakozó tömlő és a rendszerelemek is a csomagolás részét képezik. Így a fali tömlődob azonnal használatra kész.

Víztakarékos
Praktikus: Miután lecsatlakoztatta a tömlőt a vízcsapról, egyszerűen csatlakoztassa az utáncsepegés-gátlóhoz. Így nem fog kicsepegni a víz használat után vagy szállítás közben.

Hasonló termékek
Adatok
Brand

A termék gyártója vagy márkája

Gardena
MPN
1 862 520
Brand
Gardena
Cikkszám
LAM687474
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.05.08 02:16
 - Szabolcs
Szeretnék egy ilyet, egy barátomnál használtam, nagyon megkönnyíti hogy rend legyen a kertben.
Webáruház készítés