Dulux Perfect Matt falfesték 5l

Dulux Perfect Matt falfesték 5l

Dulux Perfect Matt falfesték

A Dulux Perfect Matt falfesték kiváló minőségű latex emulzió. Egyben légáteresztő és páraáteresztő is. A festékkel könnyen tudtok festeni, fedőképessége nagyon jó és a felület kivállóan ellenáll a letörlésnek és mosásnak. A Dulux színkeveréssel a kedvenc színedet kérheted, amivel széppé varázsolhatod otthonodat. Érdemes mindig 1 vagy 2 árnyalattal világosabbat kevertetni, mint ami pont tetszik, mert nagyobb felületen az fogja kiadni az általad kedvelt színt.

 

Felhasználás

A festéshez használj rövidszőrű hengert. A festék ecsettel vagy airless szórással is festhető, a festékszóró gép leírása szerint. Használat előtt keverd meg a festéket jól. Két rétegben ajánlott festeni, a második réteg előtt várjál 4 órát. Festéskor a szoba hőmérséklete +10°C és +28°C között legyen, a páratartalom meg 80% alatt. Ezt az ablakok kinyitásával lehet könnyedén elérni, egy aránylag száraz napon. A festék fedése az fal minőségétől függően változhat. A kiválasztott színtónust a festék a száradás követően éri el, ami akár 28 nap is lehet.

 

Biztonság

Gyermekektől tartds távol. Kerüld a bőrrel és szemmel való érintkezést  Csatornába ne engedd le a maradékot. Ha véletlebnül lenyeled azonnal orvoshoz kell fordulni, a festékes dobozt a címkével az orvosnak meg kell mutatni.

 

Tippek & Trükkök

A felület előkészítése

A felületnek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie, új vakolás esetén a felület 3-4 hét után festhető. A felületről távolítsa el a repedezett, rosszul tapadó, levelesen leváló, táskásodó, vagy felpikkelyesedett korábbi bevonatokat (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.

Tárolás

Tárolja a festéket +5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

 

Vissza a Dulux Perfect Matt falfesték oldalról a Falfesték kategóriára >>

Vissza a Dulux Perfect Matt falfesték oldalról a Lampone főoldalra >>

12 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Brand

A termék gyártója vagy márkája

Dulux
Súly
5kg
Brand
Dulux
Cikkszám
LAM892465
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2020.08.18 10:38
 - Szabolcs
Nagyon szép színeket lehet választani az előre kevert festékek közül, de a festékkeveréssel is szép színek készíthetőek. Nálunk a nagyon halvány tejeskávé szín jött be a falakra, krém színnel a nyílászárókra.
Webáruház készítés